25/04/2024 12:02 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Είναι ζωντανή η Άρτεμις από το Κορωπί και που κρύβεται;

«Μπορεί να θέλει να μη μάθουν ποτέ πού είναι»


Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, η υπόθεση της εξαφάνισης της 22χρονης Άρτεμις από το Κορωπί παίρνει άλλες διαστάσεις. Υπάρχουν σοβαρές υποψίες είναι  ζωντανή και να μην θέλει να μάθουν ποτέ οι δικοί της άνθρωποι που βρίσκεται και τι κάνει. Θα σας θυμίσω πως μία μάρτυρας είχε αναφέρει ότι την είδε στο εξωτερικό!

Μάρτυρας πάντως μοιράστηκε σημαντικές πληροφορίες για την υπόθεση της αγνοούμενης ενώ, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Αναστάσιο Ντούγκα, η εν λόγω μαρτυρία έχει κατατεθεί στο Ανθρωποκτονιών.

«Την καταθέσαμε στο Ανθρωποκτονιών μαζί με τους γονείς της Άρτεμις. Είναι μια μαρτυρία που πρέπει να ελεγχθεί άμεσα. Την έχουμε δώσει και στην ελληνική δικαιοσύνη, όμως έχουμε πολύ μεγάλες καθυστερήσεις στην υπόθεση. Η οικογένεια έχει ζητήσει και πλέον απαιτεί να μιλήσει με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμα», δήλωσε ο κ. Ντούγκας στο Star.

Οι γονείς του κοριτσιού, τους τελευταίους 29 μήνες που αυτό έχει εξαφανιστεί αγωνιούν ολοένα και περισσότερο για την τύχη του και θέλουν μόνο να ξέρει ότι είναι καλά. Από την πλευρά του, παρενέβη και ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος έδωσε μία άλλη εκδοχή για την υπόθεση.

«Μπορεί να θέλει να μη μάθουν ποτέ πού είναι»

«Η Άρτεμις σήμερα είναι 22 ετών. Δεν κάνω τον συνήγορο κανενός. Εάν η Άρτεμις δε θέλει να γνωρίζουν οι γονείς της πού βρίσκεται; Έχει υποχρέωση η αστυνομία να ενημερώσει την οικογένεια; Η κοπέλα αυτή μπορεί να θέλει να μην μάθουν ποτέ πού είναι. Είναι εν ζωή, το ξέρουμε όλοι, αλλά τι γίνεται νομικά;», είπε.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας υποστήριξε ότι, η αστυνομία, πρέπει να ενημερώσει την οικογένεια: «Έχει γίνει μια μήνυση για ανθρωποκτονία και μια για αρπαγή, τις έχει κάνει η οικογένεια, η οποία σαφώς πρέπει να πάρει μια απάντηση. Όμως πέραν του νομικού, υπάρχει και η ηθική πλευρά: δυο γονείς ψάχνουν το παιδί τους, πρέπει η αστυνομία να δώσει μια απάντηση».

ethnos.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *