20/04/2024 1:35 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οι διαρρήκτες με τα μαύρα “χτύπησαν” στην Αρτέμιδα (βίντεο)

Την κοπάνησαν με αυτοκίνητο παίρνοντας ακριβά ρούχα και τσάντες καθώς και έναν υπολογιστή


Οι διαρρήκτες με τα μαύρα “χτύπησαν” μονοκατοικία στην Αρτέμιδα και έφυγαν παίρνοντας ρούχα από επώνυμες φίρμες. χλιδάτες τσάντες και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή τελευταίας τεχνολογίας.Η διάρρηξη έγινε το βράδυ του Σαββάτου και τους δράστες κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Οι δύο «ποντικοί» διέρρηξαν την πόρτα της μονοκατοικίας επί παρόδου της οδού Υπαπαντής λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ και μπήκαν μέσα. Αφού έκαναν άνω-κάτω τα δωμάτια, εντόπισαν πλήθος επώνυμων ρούχων, τσάντες μεγάλης αξίας, ένα λάπτοπ και μια κάμερα GoPro, τα οποία πήραν και τράπηκαν σε φυγή.

Κατά τη διαφυγή τους, η κάμερα ασφαλείας του διπλανού κτιρίου κατέγραψε τους δύο δράστες με τις μαύρες κουκούλες και τα μαύρα ρούχα να επιβιβάζονται σε ένα γκρι ΙΧ αυτοκίνητο και να εξαφανίζονται.

Στο βίντεο και τις φωτογραφίες που παρουσιάζει το protothema.gr διακρίνεται το αμάξι των συνεργών των διαρρηκτών την ώρα που περνά μπροστά από το σπίτι που «χτύπησε» η σπείρα.

Στη συνέχεια, το γκρι αυτοκίνητο σταματά, σβήνει τα φώτα και επιβιβάζονται σε αυτό οι διαρρήκτες. Ελάχιστα λεπτά μετά, το ίδιο όχημα φαίνεται να αναπτύσσει ταχύτητα και να απομακρύνεται από τη λεωφόρο Αρτέμιδος.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία ενώ αρκετοί κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως το ίδιο βράδυ έπεσαν και αυτοί θύματα της σπείρας των διαρρηκτών.

protothema.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *