20/03/2023 3:27 μμ

Μάρκου Vs Ραφτοπούλου! “Αγριεύει” ο πόλεμος στον Δήμο Αρτέμιδας-Σπάτων

"Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα" - Ο Δήμαρχος απαντά στην μηνυτήρια αναφορά της αξιωματικής αντιπολίτευσης


Όσο προχωράμε προς τις εκλογές, τόσο θα χοντραίνει ο πόλεμος μεταξύ του Δημάρχου Αρτέμιδας-Σπάτων, Δημήτρη Μάρκου και της Άννας Ραφτοπούλου υποψήφιας Δημάρχου και αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο. Τελευταίο “επεισόδιο” σ αυτόν τον πόλεμο, η μηνυτήρια αναφορά της κ. Ραφτοπούλου προς τον Δήμαρχο σχετικά με το γήπεδο στην Αρτέμιδα.

Ο κ. Μάρκου απάντησε δημοσίως με post στην σελίδα του στο fb λέγοντας “Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα για τις πρωτοβουλίες που πήρα, τις οποίες στήριξε με συντριπτική πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να αποκτήσει γήπεδο η Αρτέμιδα”.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει ο κ. Μάρκου…

“Σε όλη τη θητεία μου έχω διαχειριστεί όλα τα ζητήματα που αφορούν στην εξέλιξη και στην προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου με αίσθημα ευθύνης και διαφάνεια. Σήμερα, είδα μια επιδρομή λάσπης, που αναφέρεται σε μένα ως “υπόδικο”, χωρίς να έχει ξεκινήσει καν η ανακριτική διαδικασία που θα αποφασίσει αν θα γίνει δίκη και με ποιούς υπόδικους!

Πρόκειται για μηνυτήρια αναφορά της κ. Ραφτοπούλου, που δεν με καθιστά ούτε ένοχο, ούτε υπόδικο όπως ονειρεύονται, για να με κατηγορήσουν προκειμένου να έχουν ελπίδες να διεκδικήσουν το δημαρχιακό αξίωμα.

Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα για τις πρωτοβουλίες που πήρα, τις οποίες στήριξε με συντριπτική πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να αποκτήσει γήπεδο η Αρτέμιδα. Είμαι περήφανος για τον τρόπο που λειτούργησα, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα του Δήμου με απόλυτη διαφάνεια και ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτή τη στιγμή έχουν τη δυνατότητα να αθλούνται πάνω από 300 παιδιά και αυτό μου δίνει απίστευτη χαρά και ικανοποίηση.

Σε αυτούς τους άτολμους που πέντε χρόνια μετά, μας λένε ότι εξαπατήθηκαν, έχω να πω ότι αν χρειαστεί, σε οτιδήποτε ωφελεί το κοινό καλό δεν θα διστάσω να πάρω αντίστοιχες πρωτοβουλίες. Η εμπιστοσύνη και στήριξη των δημοτών μας είναι η μεγάλη μας δύναμη. Ενωμένοι περισσότερο από ποτέ και με τη συμμετοχή πολλών νέων στελεχών, πάμε δυναμικά στις εκλογές τον Οκτώβριο.

Συνεχίζουμε ξεκάθαρα, μακριά από ύπουλες τακτικές με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη του Δήμου μας.”.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *