24/04/2024 8:48 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Καθηγήτρια από τη Ραφήνα νίκησε το “Βουνό” στο τηλεπαιχνίδι της Μαρίας Μπεκατώρου (βίντεο)

Τα χρήματα που κέρδισε θα τα διαθέσει στο 1ο Γενικό Λύκειο Νέας Μάκρης όπου είναι Υποδιευθύντρια


Καθηγήτρια συμμετείχε στο γνωστό τηλεπαιχνίδι που προβάλλεται στο Mega, “The Chase” της Μαρίας Μπεκατώρου, πέρασε την πρώτη φάση κόντρα στο “Βουνό” και μετά μαζί με δύο άλλους συμπαίκτες πήραν 6.100 ευρώ. Η Μαρία Δρογγίτου που της αρέσουν τα τηλεπαιχνίδια μένει στη Ραφήνα, διδάσκει και είναι Υποδιευθύντρια στο 1ο Λύκειο της Νέας Μάκρης.

Η καθηγήτρια Μαρία Δρογγίτου, εντυπωσίασε στο χθεσινό επεισόδιο την παρουσιάστρια της εκπομπής, που μίλησε με τα καλύτερα για εκείνη, αλλά κυρίως εντυπωσίασε με τις γνώσεις της, όπου νίκησε το “Βουνό” δύο φορές. Η Υποδιευθύντρια του 1ου Λυκείου Νέας Μάκρης, αρχικά κατάφερε να κερδίσει 2.400 ευρώ και να περάσει στον “τελικό”.

Εκεί κατάφερε με τους υπόλοιπους δύο συμπαίκτες της να επικρατήσουν και να πάρουν τελικά και οι τρείς το ποσό των 6.100 ευρώ. Σύμφωνα με το τηλεπαιχνί αυτό το ποσό το μοιράζονται και οι τρείς παίκτες.

Όπως είπε, όταν απάντησε σε σχετική ερώτηση, τα χρήματα που κέρδισε θα τα δαπανήσει στο 1ο Λύκειο Νέας Μάκρης, για τις ανάγκες των μαθητών. “Θα μιλήσω με τα παιδιά και θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε αυτά τα λεφτά” τόνισε χαρακτηριστικά.

Η  κ. Δρογγίτου δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε τηλεπαιχνίδι, καθώς είχε εμφανιστεί και στο “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος” που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Δείτε την συμμετοχήτ της στον “Εκατομμυριούχο”:

Δείτε το επεισόδιο του “The Chase” πατώντας ΕΔΩ

Η Μαρία Δρογγίτου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Σπούδασε Ελληνική και Αγγλική Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και αποφοίτησε το 1992.

Συνέχισε τις σπουδές της σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και έλαβε ειδίκευση στη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας (Master in T.E.S.O.L). Εργάστηκε επί σειρά ετών στην ιδιωτική και δημόσια εκπαίδευση ως καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσας σε σχολεία στη Ραφήνα, την Αρτέμιδα, ενώ σήμερα είναι υποδιευθύντρια  στο 1ο Λύκειο Νέας Μάκρης

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *