25/04/2024 2:18 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Απανωτές οι διαρρήξεις στον Διόνυσο! “Χθες χτύπησαν τον γειτονά μου”… καταγγέλει κάτοικος της περιοχής

"Η ομάδα ΔΙΑΣ έκανε περιπολίες και οι κλέφτες ήταν μέσα στο σπίτι και περίμεναν να φύγουν"


Έξαλλοι είναι στον Διόνυσο, με τις διαρρήξεις σπιτιών που γίνονται κάθε λίγο και λιγάκι στην περιοχή. Όπως αναφέρει μια κάτοικος  “Χτύπησαν 6 σπίτια, ενώ ενημερώθηκε μετά για άλλες 3-4 περιπτώσεις και χθες είχε σειρά ο γειτονάς μου”. Το πρόβλημα είναι μεγάλο και πρέπει να δοθεί μια λύση.

Διαβάστε τι αναφέρει σε ομάδα του Διόνυσου στο fb, η κάτοικος της περιοχής για τις διαρρήξεις και τους κλέφτες…

“Πριν λίγες μέρες ετέθη το θέμα της φύλαξης των σπιτιών από τον Δήμο ή από την αστυνομία. Αργότερα έμαθα για 6 σπίτια (όλα αυτά στον Διόνυσο) που χτυπήθηκαν από ληστές. Δημοκρατίας, Πηλίου, εκεί γύρω. Μετά έμαθα για τρία τέσσερα περιστατικά, πάνω από τα λατομεία.

Φώναξαν την ομάδα ΔΙΑΣ και ενώ αυτοί κάνανε περιπολίες και έλεγχο από έξω (μετά από καταγγελία) οι κλέφτες περίμεναν μέσα μέχρι να φύγουν. Βλέπετε δεν θέλανε να παίξουν το κλέφτες και αστυνόμοι… Εχτές το βραδάκι είχε σειρά ο εξ αριστερών γείτονας μου.

Η ερώτηση είναι. Ποιος νομίζετε ότι φταίει;;; Και το χειρότερο. Υπάρχουν φυλάξεις και περιπολίες., γύρω από τα σπίτια αυτά., εν τούτοις καμία… ελπίδα”.

Δικαιολογημένα υπάρχει ανησυχία και προβληματισμό όλη αυτή η κατάσταση στους κατοίκους που ζητούν φύλαξη και ασφάλεια από την πολιτεία.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *