20/04/2024 10:15 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σοκ για τον Σταύρο Νικολαϊδη! Σμπαράλια το αυτοκίνητο του γνωστού ηθοποιού

Είνα τραυματισμένος, με επτά ράμματα στο κεφάλι και σπασμένο μετακάρπιο στο αριστερό χέρι


Άγιο είχε ο γνωστός; ηθοποιός Σταύρος Νικολαϊδης! Έφυγε με το αυτοκίνητό του και χτύπησε πάνω σε ένα άλλο όχημα. Το σοκαριστικό τροχαίο συνέβη στο Ντράφι, στο Πικέρμι κοντά στο σπίτι του. Είναι με επτά ράμματα στο κεφάλι και το αυτοκινητό του έγινε σμπαράλια. Πήρε τη γυναίκα του τηλέφωνο να έρθει να τον πάρει απο εκεί και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, κι όπως είπε πέρασαν άλλα αυτοκίνητο απο εκεί και δεν σταμάτησε κανείς!!!

Ο ίδιος εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Πρωινό μας» τραυματισμένος, με επτά ράμματα στο κεφάλι και σπασμένο μετακάρπιο στο αριστερό χέρι.

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Νικολαΐδης είπε: «Δεν ήμουν πιωμένος, ήταν απόγευμα,για να μην νομίζει ο κόσμος. Ήταν ένα λίγο περίεργο σημείο που δεν είχα καλή ορατότητα. Τράβηξε την προσοχή μου κάτι στο κινητό για δευτερόλεπτα, ευτυχώς φορούσα ζώνη. Πήρα την γυναίκα μου τηλέφωνο γιατί ήμουν κοντά στο σπίτι και ήρθε και με πήρε. Χτύπησα σε ένα αμάξι σταθμευμένο».

«Βγήκα από το αυτοκίνητο ζαλισμένος, θολωμένος και βρήκα κάτω το κινητό μου. Η γυναίκα μου νόμιζε ότι ξεψυχάω. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Είδα ότι πέρασαν 2-3 αμάξια αλλά δεν σταμάτησε κανείς» πρόσθεσε ο Σταύρος Νικολαΐδης.

Όπως ανέφερε πήγαινε με 70 -80 χλμ/ανά ώρα και το αμάξι του είναι διαλυμένο. «Δεν πρόλαβα ούτε να φρενάρω. Έχω ένα μαύρο την ώρα που συνέβη. Δεν έχω ξαναπάθει τόσο μεγάλο τρακάρισμα, ήταν σοκαριστικό», είπε.

Στη συνέχεια κάποιος φίλος του τον μετέφερε σε νοσοκομείο.

Δείτε όλα όσα είπε στην πρωινή εκπομπή…

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *