29/03/2024 1:23 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραφήνα: Τι έγινε σε ποδοσφαιρικό αγώνα κι από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα

Φωτοβολίδα έφυγε από την κερκίδα κι εκτοξεύθηκε στην απέναντι πολυκατοικία


Από τύχη δεν θρηνήσουμε θύματα την περασμένη Κυριακή στη Ραφήνα, όταν στον αγώνα μεταξύ της Τριγλίας και του AO Κερατέας που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο “Παναγιώτης Σκούφος”, έφυγε μια φωτοβολίδα από την κερκίδα των φολοξενούμενων κι εκτοξεύθηκε στην απέναντι πολυκατοικία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν γκολ, κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών των φιλάθλων οι οποίοι βρίσκονταν στις μεταλλικές κερκίδες του γηπέδου, ένας από αυτούς εκτόξευσε μία φωτοβολίδα πιθανότατα με ειδικό πιστόλι.

Η φωτοβολίδα πέρασε στην απέναντι πολυκατοικία και καρφώθηκε στον τοίχο κτιρίου στο μπαλκόνι του οποίου εκείνη την ώρα βρισκόταν ένας άνθρωπος, ο οποίος μάλιστα επί τη ευκαιρία που ήταν εκείνη την ώρα εκεί, παρακολουθούσε τον αγώνα.

Η φωτοβολίδα που πέρασε κυριολεκτικά από δίπλα του, διαπέρασε τον τοίχο και βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμα! Τα σημάδια φαίνονται ακόμα και σήμερα, όπως μπορείτε δείτε και στις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το irafina.gr!

Το περιστατικό με την φωτοβολίδα έφερε στο νου των μεγαλύτερο, το τραγικό γεγονός στη Λάρισα με τον θάνατο του Χαράλαμπου Μπλιώνα. Ο άτυχος φίλαθλος της ομάδας πριν περίπου 37 χρόνια, πήγε στο «Αλκαζάρ» όπου η ΑΕΛ αντιμετώπιζε τον ΠΑΟΚ για την Α’ Εθνική για να παρακολουθήσει τον αγώνα. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που πήγαινε στο γήπεδο. Για τον λόγο αυτό, αποφάσισε να πάρει εισιτήριο στην Θύρα 1 του γηπέδου, όπου βρίσκεται απέναντι από τα επίσημα και θεωρείτο ήρεμη κερκίδα.

Ωστόσο, το κακό δεν άργησε να γίνει. Περίπου 45 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, οι οργανωμένοι οπαδοί των δύο ομάδων αντάλλασαν υβριστικά συνθήματα και φωτοβολίδες από την θύρα των οπαδών του «Δικέφαλου», έφυγαν με προορισμό τους οπαδούς της ΑΕΛ. Οι δύο πρώτες σταμάτησαν στο έδαφος, αλλά η τρίτη, ήταν και η μοιραία, καθώς πήρε περίεργη τροχιά, χτύπησε στα κάγκελα της Θύρας 1, άλλαξε πορεία και καρφώθηκε στον λαιμό του Χαράλαμπου Μπλιώνα.

Δεν μπορούμε να φανταστούμε καν τι θα μπορούσε να έχει συμβεί αν η φωτοβολίδα είχε βρει τον άνθρωπο στην πολυκατοικία ή είχε πάει προς την κερκίδα των οπαδών της Τριγλίας.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *