19/04/2024 8:56 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σοκ για γνωστή παρουσιάστρια! Έκλαιγε και ούρλιαζε – Με το αυτοκίνητό της…

Το ατύχημα στα Νότια Προάστια και η ηλικιωμένη γυναίκα


Ακόμη να συνέλθει από το σοκ που υπέστη γνωστή ελληνίδα παρουσιάστρια. Ήταν μεσημέρι Τετάρτης (5/4) όταν με το αυτοκίνητό της βρισκόταν έξω από το Ασκληπιείο Βούλας και παρέσυρε μια ηλικιωμένη γυναίκα. Δεν πρόσεξε, δεν είδε και το κακό δεν άργησε να γίνει…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδίδει η ιστοσελίδα Hernews.gr, το τροχαίο που εμπλέκεται η πολύ γνωστή τηλεπερσόνα σημειώθηκε στις 2:30 το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από το νοσοκομείο στα νότια προάστια.

Η πασίγνωστη παρουσιάστρια παρέσυρε και χτύπησε ηλικιωμένη με το αυτοκίνητό της, αφού δεν είδε την πεζή γυναίκα που διέσχιζε τη διάβαση έξω από το νοσοκομείο. Η απρόσεχτη οδηγός βγήκε κλαίγοντας και ουρλιάζοντας από το αυτοκίνητο, για να ελέγξει την κατάσταση της ηλικιωμένης γυναίκας, ενώ δεν έχει γίνει σαφές ακόμη εάν υπήρχε και δεύτερο άτομο στο αυτοκίνητο.

Η ηλικιωμένη γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά και παρέμεινε στο νοσοκομείο για ένα βράδυ. Μάλιστα, το πρωινό της Πέμπτης 6/4 πληροφορίες θέλουν την παρουσιάστρια να επισκέπτεται την άτυχη γυναίκα, προσφέροντάς της μία ανθοδέσμη.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως η τραυματισμένη γυναίκα δεν πρόκειται να καταθέσει μήνυση.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *