28/03/2024 8:14 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θύελλα Ραφήνας: Έχασε 2-1 από τον Γιούχτα! Σκληρή ανακοίνωση κατά της διαιτησίας

"Η διαιτησία ήταν τουλάχιστον ύποπτη και επικίνδυνη"


Με τους γηπεδούχους να έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία όπου μάλιστα λίγη ώρα μετά το τέλος του ματς εξέδωσαν ανακοίνωση μέσα από την οποία χαρακτήρισαν ύποπτη και επικίνδυνη την διαιτησία, η Θύελλα Ραφήνας γνώρισε την ήττα 1-2 από τον Γιούχτα στο μεγάλο ντέρμπι της 23ης Αγωνιστικής του 5ου Ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι είδαμε ένα παιχνίδι με πάρα πολύ πάθος, πολύ δύναμη, δυνατές μονομαχίες και λιγοστές καλές ευκαιρίες Οι “λιγνιτωρύχοι” άνοιξαν το σκορ στο 21′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκούμα. Νωρίτερα ο Αλατσάκης έδειξε την άσπρη βούλα σε μαρκάρισμα του Γιαλούση στον Γούλα.

Στο 30′ είχαμε την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του φυσιοθεραπευτή της Θύελλας Ραφήνας, όταν εκείνος μπήκε στο γήπεδο για να δώσει τις πρώτες βοήθειες σε παίκτη της ομάδας!

Στο δεύτερο μέρος η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκε και πάλι στους γηπεδούχους όμως ο Γούλας στο 51′ μετά από σέντρα του Γκούμα, έπιασε σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή που πέρασε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 όταν ο Νύκταρης έπιασε κεφαλιά μέσα στην περιοχή μετά από χτύπημα φάουλ.

Στο 62′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Γούλα, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα σε διαιτητή και επόπτη.

Στο 64′ είχαμε την αποβολή του γυμναστή (!) της Θύελλας Ραφήνας, χαρακτηριστικό δείγμα πως ο διαιτητής είχε χάσει τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Παρολαυτά οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να περάσουν ξανά μπροστά στο σκορ όμως ο Γούλας στο 86′ δεν κατάφερε να νικήσει τον Χρήστου.

Το γκολ που έκρινε τελικά τον αγώνα ήρθε στο 89′ από τον Ροβίθη με κοντινό σουτ μετά από απόκρουση του Κουμή σε σουτ του Δασκαλάκη.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Αράπης, Μαντζώρος, Φύτρος, Γκούμας, Δημητρίου, Μαργέτης, Μαρτίνος, Γούλας, Παντελίδης, Χίσο (76′ Τόσκα).

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Χρήστου, Γελαδάρης, Γιαλούσης, Τζανής, Τουγλής, Αρκιλέσι, Κίσσας, Νύκταρης (85′ Ρουσσάκης), Ροβίθης, Βρεττός (70′ Δασκαλάκης), Γκίνη (75′ Δωματάς).

  • Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ όπως τα κατέγραψε η κάμερα του Irafina.gr

Σκληρή ανακοίνωση κατά της διαιτησίας: “Ύποπτη και επικίνδυνη”

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Θύελλα Ραφήνας για την διαιτησία μετά τον αγώνα με τον Γιούχτα. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η διαιτησία του κυρίου Αλατσάκη (Πειραιά) και του κυρίου Μουμπογιατζόγλου (Πειραιά) ήταν το λιγότερο ύποπτη, επικίνδυνη να δημιουργήσει έκτροπα σε ένα γήπεδο το οποίο ήταν γεμάτο από κόσμο και το λιγότερο που μπορούμε να πούμε κατευθυνόμενη.

Σήμερα, λοιπόν, ένας διαιτητής με τον συνεργάτη του φρόντισαν να μας βγάλουν εκτός στόχων από το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Ελπίζουμε η παρατηρητής διαιτησίας, Γεωργία Ρώσση (Αθηνών) να μην αποτελέσει κολυμπήθρα του Σιλωάμ και να ξεπλύνει αυτό που έγινε σήμερα στο γήπεδο της Ραφήνας. Αν και η εν γένει συμπεριφορά μαρτυράει άλλα πράγματα…

Το βίντεο του αγώνα και ειδικά του πρώτου ημιχρόνου θα σταλεί στην Κ.Ε.Δ. από τη Θύελλα Ραφήνας και ας φροντίσουν αυτοί να αποδώσουν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Γιούχτα για την άριστη απόδοσή της και για τη νίκη της. Οι κύριοι Αλατσάκης και Μουμπογιατζόγλου αποτελούν πλέον ανεπιθύμητα πρόσωπα για τη Θύελλα Ραφήνας.

Όλα τα αποτελέσματα του 5ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής

(23η αγωνιστική)

Μοσχάτο – Κερατσίνι 2-1

Άρης Πετρούπολης – Αγία Παρασκευή 1-1

Θύελλα Ραφήνας – Γιούχτας 1-2

ΑΟ Τυμπακίου – Μαρκό 0-1

Άγιος Ιερόθεος – ΑΟ Πόρου 1-5

Φωστήρας – Εθνικός Πειραιά 0-0

Άγιος Νικόλαος – Αλμυρός Ηρακλείου 1-1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(12/4, 16.00)

Άρης Πετρούπολης – ΑΕ Μοσχάτου, Κερατσίνι – Θύελλα Ραφήνας, Αγία Παρασκευή – ΑΟ Τυμπακίου, Γιούχτας – Αγιος Ιερόθεος, Μαρκό – Φωστήρας, ΑΟ Πόρου – ΑΟ Αγίου Νικολάου, Αλμυρός Γαζίου – Εθνικός Πειραιά.

Η Βαθμολογία

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *