24/04/2024 12:34 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Διπλό φονικό στη Νέα Μάκρη για μια χούφτα ευρώ! Τι συνέβη τότε που…

Για μια έξωση χάθηκαν δύο ανθρώπινες ζωές


Ήταν Ιούνιος του 2008, όταν γράφτηκε μία από τις πιο “μαύρες” σελίδες στην περιοχή της Νέας Μάκρης, Τίποτα δεν προμήνυε μια τόσο τραγική κατάληξη. Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους! Ιδιοκτήτης και ενοικιαστής ενός σπιτιού είχαν προστριβές για χρήματα που ο ένας όφειλε στον άλλον…

Ο ιδιοκτήτης της μονοκατοικίας στην οδό Ανάφης και ο ενοικιαστής της είχαν από καιρό διαφορές με τον πρώτο να υποστηρίζει ότι ο δεύτερος του χρωστούσε ένα ποσό της τάξης των 3.000 με 4.000 ευρώ. Με δεδομένο ότι απουσίαζε στο εξωτερικό, ζήτησε από έναν φίλο του, τον ηλικίας 60 ετών Γ.Σ., να λειτουργήσει ως εκπρόσωπός του.

Ήταν 23 Ιουνίου του 2008, όπως μας θύμισε η marathonpress.gr, όταν ο 60χρονος, ένας δικαστικός επιμελητής και δύο αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι που ζούσε ο 68χρονος Χ.Μ., προκειμένου να εφαρμόσουν απόφαση έξωσης λόγω οφειλών.

Στη θέα των τεσσάρων, ο Χ.Μ. έπαθε αμόκ. Μπήκε στο σπίτι, άρπαξε ένα όπλο κι άνοιξε πυρ τραυματίζοντας θανάσιμα τον εκπρόσωπο του ιδιοκτήτη. Σε έξαλλη κατάσταση απειλούσε να σκοτώσει και τους υπόλοιπους με αποτέλεσμα ο ένας εκ των δύο αστυνομικών να βγάλει το υπηρεσιακό του περίστροφο, να τον πυροβολήσει και να χαθεί και δεύτερη ζωή.

Κι όλα αυτά για μια απλή έξωση, για μια χούφτα ευρώ!

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *