16/04/2024 3:06 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ηρώ: Σε σοκ η τραγουδίστρια! Ο γιος της θύμα άγριου ξυλοδαρμού

"Έξω από το σχολείο τους περίμενε μια συμμορία από νεαρούς που ήταν «φτιαγμένοι» και τους σάπισαν στο ξύλο"


Σοκαρισμένη είναι η τραγουδίστρια μετά από όσα συνέβησαν στον γιό της. Η Ηρώ προχώρησε σε μια σοκαριστική καταγγελία μέσα από τον πρσωπικό της λογαριασμό. Ο γιος της μαζί με την παρέα του έπεσαν θύματα άγριου ξυλοδαρμού από συμμορία. 

«Χθες βράδυ ο γιος μου με τους συμμαθητές του βγήκαν βόλτα για να πάνε στο παλιό τους σχολείο να θυμηθούνε τα παλιά και να βγάλουν φωτογραφίες. Έξω από το σχολείο τους περίμενε μια συμμορία από νεαρούς που ήταν «φτιαγμένοι» και τους σάπισαν στο ξύλο. Ο γιος μου είναι καλά, ευτυχώς, μην ανησυχείτε. Έφαγε μόνο μια-δυο μπουνιές.

Δυο παιδιά από τους συμμαθητές του όμως, κατέληξαν στο νοσοκομείο. Ο ένας είναι άσχημα και υπό παρακολούθηση. Ο άλλος, με διάσειση και ράμματα στο στόμα. Μιλάμε για πολύ καλά παιδιά, φοιτητές που βρέθηκαν μετά από καιρό να θυμηθούν τα σχολικά τους χρόνια και κατέληξαν στο νοσοκομείο.

Εχω ταραχτεί αφάνταστα. Και το μοιράζομαι μαζι σας γιατι ο κόσμος αλλάζει επικινδυνά. Οι ουσίες και το αλκοόλ εχουν αλλοιώσει συμπεριφορές και χαρακτήρες. Τα παιδια ζούνε σε έναν άγριο κοσμο που ΕΜΕΙΣ τους παραδώσαμε. Προσέχετε τα παιδια σας.

Προσεχετε παρα πολύ. Ασχοληθειτε μαζι τους, μαθετε για αυτά. Προλαβετε. Απευθυνθειτε σε ειδικους για οποιαδηποτε παραβατικη συμπεριφορα ή βιαιη κινηση που θα δειτε. Πρεπει να επισημάνω ότι μέσα στο αυτοκίνητο των νταηδων ήταν δύο κορίτσια που περιγελούσανε τα παιδιά μας ως δειλούς και φοβιτσιάρηδες και τραβούσαν βιντεο ολο το σκηνικό… Τα συμπεράσματα δικά σας

Θα παρακαλέσω να μην υπάρξουν σχόλια. Δεν τα χρειαζομαι σε αυτή τη φαση. Μονο σκέψη. Ευχαριστώ».

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *