19/04/2024 6:15 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κώστας Μπιμπίκος: Μήνυση για ανθρωποκτονία και αρπαγή του 53χρονου

Προκειμένου να ξεκινήσει εντατική έρευνα και να διερευνηθεί το ενδεχόμενο να υπάρχει εμπλοκή τρίτων στην εξαφάνισή του


Τρέχουν οι εξελίξεις όσον αφορά το θέμα της εξαφάνισης του Κώστα Μπιμπίκου από τη Νέα Μάκρη. Οι μέρες κυλούν, σημεία ζωής δεν έχουν υπάρξει μέχρι σήμερα και παρότι οι ελπίδες λιγοστεύουν, η οικογένεια του 53χρονου, υπέβαλε προ ημερών μήνυση για ανθρωποκτονία και αρπαγή.

Τρεις μήνες θα συμπληρωθούν μετά το Πάσχα από την ημέρα που εξαφανίστηκε από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας ο Κώστας Μπιμπίκος και οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανός είναι πλέον μηδαμινές. Όμως όσο περνά ο καιρός, έρχονται νέα στοιχεία να αλλάξουν τα δεδομένα.

Μια πρώτη εξέλιξη είναι ότι η οικογένεια υπέβαλε προ ημερών μήνυση για ανθρωποκτονία και αρπαγή προκειμένου να ξεκινήσει εντατική έρευνα και να διερευνηθεί το ενδεχόμενο να υπάρχει εμπλοκή τρίτων στην εξαφάνιση του και στον ενδεχόμενο θάνατό του.

Στον στενό κύκλο του Μπιμπίκου σύμφωνα εκτιμούν ότι αν ο 53χρονος είχε χάσει τη ζωή του από φυσικά αίτια, θα είχε βρεθεί, με δεδομένο ότι πάντα κινείτο σε πολύ συγκεκριμένα και κεντρικά μέρη.

Η τελευταία εξέλιξη, όμως, είναι ίσως και η σημαντικότερη στην υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες της Marathon Press, μια νέα μαρτυρία έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα. Μάλιστα, οι Αρχές την έκριναν αξιόπιστη, καθώς το άτομο που πήγε μόνο του να γνωστοποιήσει τις λεπτομέρειες που γνωρίζει, υποστήριξε πολύ συγκεκριμένα πράγματα και μέσα στο επόμενο διάστημα θα κληθεί να καταθέσει.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *