23/04/2024 10:55 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Χαμός στο Πόρτο Ράφτη! Ψέκασε με δηλητήριο όλο τον Καλό Γιαλό για να εξοντώσει όλα τα ζώα

Βρέθηκαν ζώα νεκρά, αναζητούνται άλλα και κάποια νοσηλεύονται, καθώς εισέπνευσαν το δηλητήριο


Χαμός στο Πόρτο Ράφτη με κάτοικο της περιοχής (;), ο οποίος ψέκασε με δηλητήριο όλη την περιοχή του Καλού Γιαλού με στόχο να εξοντώσει όλα τα ζώα! Αυτό καταγγέλει η Φιλοζωική Βοήθεια “Μεριμνώ” Stray care Merimno και προτρέπει τους κατοίκους να μην περνύν από εκεί με τα ζωάκια τους γιατί κινδυνεύουν. Βρέθηκαν ήδη κάποια νεκρά και κάποια “μολυσμένα” ζώα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. SOS

Προχθές το βράδυ 8/4/2023 στον Καλό Γιαλό στο Πόρτο Ράφτη, άτομο διαταραγμένης ψυχικής κατάστασης , ψέκασε με spray δηλητήριο φυτά, δρόμο, πεζόδρομο, παγκάκια, με σκοπό να εξοντώσει όποιο ζώο περνούσε από εκεί. Έχει ενημερωθεί η αστυνομία καθώς βρέθηκαν ζώα νεκρά, αναζητούνται άλλα και κάποια νοσηλεύονται , καθώς εισέπνευσαν το δηλητήριο.

Σήμερα ζητήθηκε από το Μεριμνώ η βοήθεια του Δήμου, αλλά και της Πολιτικής Προστασίας, καθώς η περιοχή μυρίζει έντονα χημικά, ώστε να καθαριστεί καλά και να πλυθεί όσο το δυνατόν καλύτερα .

ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ τουλάχιστον για ένα διάστημα. Όσοι θέλετε να πάτε βόλτα να πλένετε καλά τα χέρια σας και να μη χρησιμοποιείτε τα παγκάκια , καθώς δε γνωρίζουμε ακόμα τι είδους χημικό έχει πέσει και ποια η διάρκειά του.

Το Μεριμνώ θα ζητήσει μαζί με άλλους πολίτες την ποινική δίωξη για εγκληματική ενέργεια του ατόμου, αλλά και τον εγκλεισμό του σε κλινική.

Προς στιγμή δε θα σχολιάσω κάτι άλλο….

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *