28/03/2024 11:19 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ποια είναι η Βίκυ Κοντέλη από τη Νέα Μάκρη που εντυπωσίασε στην εκπομπή της Δέσποινας Μοιραράκη

Είναι από τις στιγμές που ο (εκτιμητής) Θάνος Λούδος έχει την χαρά να συναντά ένα αντικείμενο, που του εξάπτει την περιέργεια


Στην εκπομπή της Δέσποινας Μποιραράκη “Cash or Trash” που προβάλλεται στο Star, βρέθηκε την Κυριακή (9/4) η Βίκυ Κοντέλη, η οποία είναι επιχειρηματίας και έχει το δικό της μαγαζί στη Νέα Μάκρη. Η Βίκυ εντυπωίασε την παρουσιάστρια όχι μόνο για το ιδιαίτερο αντικείμενο που πήγε στην εκπομπή αλλά και για τα δικά της κοσμήματα που φορούσε και άκουσε τα καλύρεα από την Μοιραράκη.

Η Βίκυ Κοντέλη έχει κατάστημα στη Νέα Μάκρη, που φτιάχνει κοσμήματα, χειροποίητα αντικείμενα και μετατρέπει παλαιά αντικείμενα με ανακυκλώσιμα υλικά.

Το αντικείμενο που πήγε στην εκπομπή, τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του αλλά και η εν γένει αισθητική του, εύκολα το κατατάσσουν από τις σπάνιες περιπτώσεις. Είναι από τις στιγμές που ο (εκτιμητής) Θάνος Λούδος έχει την χαρά να συναντά ένα αντικείμενο, που του εξάπτει την περιέργεια.

Όπως και στις δημοπρασίες, έτσι και εδώ, βρίσκεται μπροστά σε ένα αντικείμενο που τον κάνει να νιώθει δέος! Με όλα τα πιστοποιητικά που αρμόζουν στο συγκεκριμένο συλλεκτικό αντικείμενο, η Βίκυ Κοντέλη ένιωθε ασφαλής και έτοιμη να προχωρήσει στο δωμάτιο των αγοραστών, αφού η εκτίμηση του Θάνου Λούδου της έδωσε την ώθηση που χρειάζεται.

Στο δωμάτιο των αγοραστών η μάχη των προσφορών ήταν σκληρή, αφού ο Φοίβος Στρουγγάρης αλλά και ο Γιώργος Τσαγκαράκης έχουν δείξει στο παρελθόν ανοιχτά την αδυναμία τους στα αντικείμενα, που συνδυάζουν την ιστορική αναφορά με τον εικαστικό χαρακτήρα.

Τελικά το αντικείμενο απέκτησε ο Φοίβος Στρουγγάρης.

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο πατώντας ΕΔΩ

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *