28/03/2024 5:19 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πέτρος Φιλίππου από τις Αχαρνές: «Κρίσιμη η μάχη της 21ης Μαΐου για τη Δημοκρατία και τη χώρα»

«Ευελπιστούμε πως σήμερα από εδώ ξεκινάμε και τον αγώνα για την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα»


Μέσα σε θερμό, φιλικό και μαχητικό κλίμα πραγματοποίησε συνάντηση στην πλατεία του Αγίου Νικολάου στις Αχαρνές ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου το απόγευμα της Τρίτης 25 Απριλίου.

Ο Π. Φιλίππου τόνισε πως η μέρα της συνάντησης ήταν σημαδιακή, καθώς ήταν 25 Απριλίου του 1821 όταν οι οπλαρχηγοί της Αττικής ξεκίνησαν από το Μενίδι για την απελευθέρωση της Αθήνας. «Ευελπιστούμε πως σήμερα από εδώ ξεκινάμε και τον αγώνα για την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα», σημείωσε ο επί σειρά ετών δήμαρχος Σαρωνικού και συμπλήρωσε πως οι επικείμενες εκλογές είναι εξαιρετικά κρίσιμες.

Την συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους ο επίσης υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην Ανατολική Αττική Γιάννης Δέδες. πολλά στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Δημήτρης Γιαννούλης, ο πρόεδρος των Ρομά Θέμης Δημητρίου, ενώ παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός.

Κατά τη λήξη της εκδήλωσης ο Π. Φιλίππου απεύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στην κεντρική εκδήλωση που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ την Πέμπτη 27 Απριλίου στις 19:30 το απόγευμα στις 19:30 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Αχαρνών.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *