19/04/2024 7:16 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κορωπί: Πλήρωσε ακριβά το γαϊδουράκι που άφησε να πεθάνει αβοήθητο

Συνελήφθη 75χρονος και του επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ


Το δύσμοιρο γαϊδουράκι πλήρωσε με τη ζωή του, την επιπολαιότητα ενός ηλικιωμένου στο Κορωπί, ο οποίος άφησε το στην αυλή του σπιτιού του, το ζωντανό να ξεψυχήσει αφού μπλέχτηκε στο σχοινί του. Συνελήφθη όμως και του επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ!

Η ΕΛΑΣ έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με τη σύλληψη του 75χρονου αφού πέθανε το γαϊδουράκι στο Κορωπί, κι όπως αναφέρει, συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας για την ευζωία ζώων συντροφιάς και του επιβλήθηκε το πρόστιμο.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες (7-5-2023) στο Κορωπί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρωπίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιανατολικής Αττικής, 75χρονος για παράβαση της νομοθεσίας για την ευζωία ζώων συντροφιάς και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους -30.000- ευρώ.

Μετά από καταγγελία στην ανωτέρω υπηρεσία, χθες το μεσημέρι ανευρέθη στην αυλή της οικίας του κατηγορουμένου στο Κορωπί, νεκρό ιπποειδές (γαϊδούρι).

Στο σημείο μετέβησαν αρμόδιοι κτηνίατροι για τη διαπίστωση του θανάτου και την εξέταση των συνθηκών υπό τις οποίες επήλθε.

Ακόμη, παρελήφθησαν από φιλοζωικό οργανισμό, άλλα δύο ιπποειδή (γαϊδουράκια) εν ζωή και μεταφέρθηκαν στο χώρο φιλοξενίας του εν λόγω κέντρου.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *