24/04/2024 7:21 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τα “πιτσιρίκια” της Τριγλίας Ραφήνας σήκωσαν την κούπα (φωτό+βίντεο)

Τα ραφηνιωτάκια είναι η νέοι πρωταθλητές της Κ18 στην ΕΠΣΑΝΑ - Νίκησαν 2-1 τον Παθιακάκη στον μεγάλο τελικό


Η ομάδα της Κ18 της Τριγλίας Ραφήνας είναι νέα πρωταθλήτρια της ΕΠΣΑΝΑ! Οι ραφηνιώτες επικράτησαν στον μεγάλο τελικό στα Καλύβια, με 2-1 σε βάρος του Παθιακάκη.

Αν και η Τριγλία έμεινε με 10 παίκτες από το 50′, κατάφερε τελικά να σηκώσει την κούπα και να την φέρει σήμερα στη Ραφήνα.

Τα γκολ για τους “κιτρινόμαυρους” πετυχαν ο Χρηστακίδης και ο Δακμαλής. Οι παίκτες της Τριγλίας πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Γιώργος Χαχολάκης: Περήφανοι για τα παλικάρια μας!

Τα δικά του συγχαρητήρια δίνει με ανάρτηση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, στους ποδοσφαιριστές της Κ18 αλλά και σε ολοκληρο το επιτελείο των Ακαδημιών, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο πρόεδρος της Τρίγλιας Ραφήνας Γιώργος Χαχολάκης:

“Ο καθρέπτης των ακαδημιών μιας ομάδος είναι η Κ18, αυτή που βρίσκεται ένα σκαλοπάτι πριν το αντρικό. Εκεί φαίνεται η δουλειά που γίνεται σε βάθος χρόνου από όλα τα τμήματα.

Πόσο περήφανοι, σε περίπου 20 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΣΑΝΑ, η ομάδα μας έχει κατακτήσει 6 πρωταθλήματα.!! Μια ακαδημία που λειτουργούσε πάντα με κύριο μέλημα τη χαρά του παιδιού.!!

Θέλω να συγχαρώ όλους τους συντελεστές, τους προπονητές Γ Παρασκευαίδη που εβαλε τις βάσεις για την φετινή ομάδα, όπως κ τον Χ Μουλάκη για την επίτευξη του μεγάλου στόχου, τους υπεύθυνους ακαδημιών και ιδιαίτερα τους Π Δήμα και Ε Ρεντζούλη και βέβαια τα πολλά συγχαρητήρια ανήκουν στα παληκαράκια μας, που θέλω να τους ευχηθώ καλή πρόοδο κ να παίρνουν πάντα χαρές.!!”.

Παναγιώτης Δήμας: Συγχαρητήρια μάγκες

Με ανάρτηση του ο Παναγιώτης Δήμας δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες της Κ18 της Τρίγλιας Ραφήνας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑΝΑ:

“Συγχαρητήρια μάγκες!! Μεγάλη επιτυχία για την ομαδα μας,πρωταθλητές Κ18 στην Επσανα 2022-2023.

Συγχαρητήρια και στους άμεσους συνεργάτες μου Γιώργο Χαχολακης  και Ειρήνη Ρεντζουλη για τους κόπους όλης της χρονιας. Μείναμε διοικητικά λίγοι σε αυτη τη δυσκολη χρονια καθώς οι περισσότεροι πήδηξαν απο το καράβι για να αποποιηθούν των ευθυνών τους. Η χαρα μου γινεται ακομα μεγαλύτερη καθώς ειδα πολλούς εξ αυτών σημερα.

Το ερώτημα ειναι ενα,χάρηκαν για την ομαδα και ήθελαν να ειναι διπλα της έστω και τωρα,η πήραν απλα το μερίδιο της επιτυχίας που (δεν) τους αναλογεί ;;;; Ιδού η απορία φιλοι μου!!

ΠΑΜΕ Α.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ !!!!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *