28/03/2024 8:34 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μαρία Ναυροζίδου στο Open: “Το ΠΑΣΟΚ έχει ως στόχο την προστασία της κοινωνίας”

Απόσπασμα από την τηλεοπτική παρουσία της στην εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία»


Ακούστε ένα απόσπασμα από τη χθεσινή μου τηλεοπτική παρουσία στην εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» στο OPEN TV με τον Μάνο Νιφλής και τη Χρύσα Φώσκολου.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής έχει ως στόχο την 𝚷𝚸𝚶𝚺𝚻𝚨𝚺𝚰𝚨 𝚻𝚮𝚺 𝚱𝚶𝚰𝚴𝛀𝚴𝚰𝚨𝚺 και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

Ποια είναι η υποψήφια βουλευτής Ανατολικής Αττικής Μαρία Ναυροζίδου

Η Μαρία Ναυροζίδου κατάγεται από πρόσφυγες γονείς Ποντιακής καταγωγής και μεγάλωσε στο Μοσχάτο. Αποφοίτησε από τη Σχολή Βρεφονηπιοκόμων και για 28.5 χρόνια εργάστηκε στον Παιδικό Σταθμό του Θεραπευτηρίου Ν.Π.Ι.Δ “Ευαγγελισμός”.

Μητέρα τριών υπέροχων παιδιών της Ευφροσύνης, του Ορέστη και της Χριστίνας-Νεφέλης.

Εκλέγεται ως Δημοτική Σύμβουλος Αχαρνών από το 2006 . Διετέλεσε σε αρκετές θέσεις διοίκησης ως Πρόεδρος ΔΗΚΕΑ , Αντιπρόεδρος ΔΗ.Φ.Α (Δημοτικών Παιδικών σταθμών) Κέντρο πρόληψης Δήμου Αχαρνών” Διέξοδος”, Μέλος του Δ.Σ της ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π. (Περιβαλλοντικός σύνδεσμος).

Με έντονες ανησυχίες για την οικογένεια το 2008 εμπνέεται την ίδρυση του συλλόγου των Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής όπου δίνει δυναμικό παρών στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων, καθώς και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κλπ.

Έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις διεκδικήσεις των τρίτεκνων οικογενειών και από τη θέση της, στο Δήμο Αχαρνών από τις παρεμβάσεις στον τηλεοπτικό και τοπικό τύπο, έχει έντονη πολιτιστική και κοινωνική δράση.

Ως πρόεδρος των Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής “Η ζεστή αγκαλιά” εργάζεται, ασταμάτητα, για την υποστήριξη των οικογενειών και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, αξιοποιώντας σχετικά προγράμματα, χορηγίες και δωρεές.
Για την κοινωνική της δράση βραβεύτηκε αρκετές φορές από την τοπική κοινωνία.

Η Πλούσια αρθρογραφία της σχετικά με θέματα οικογενειών, δημογραφικό, υπογεννητικότητα , ανεργία, έχουν δημοσιευθεί στον τύπο.

Το 2019 ως υποψήφια στην Ευρωβουλή ως εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ποντιακού Ελληνισμού, παρακολούθησε τις εργασίες της Ολομέλειας της Βουλής προς τιμήν της 19ης Μαΐου, Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων,.

Μαρία Χρ. Ναυροζίδου

-Υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αν. Αττικής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

– Πρόεδρος Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής “Η Ζεστή Αγκαλιά”

– Υπεύθυνη Επικοινωνίας Νομαρχιακής Επιτροπής Βορειοανατολικού Τομέα

κιν.: 6939042922 & 6948815758

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *