20/04/2024 4:03 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Μύρων Τσαγκαράκης στη Ραφήνα: “Όλοι μαζί να διεκδικήσουμε τη χώρα που έχουμε ονειρευτεί”

Πολλοί φίλοι και συνοδοιπόροι τίμησαν τον υπ. βουλευτή Αν. Αττικής με την παρουσία τους στην κεντρική ομιλία του


Την Κυριακή το απόγευμα ο υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής Μύρωνας Τσαγκαράκης πραγματοποίησε στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Ραφήνας, την κεντρική πολιτική του ομιλία.

Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, κατάφερε να συγκεντρώσει πολλούς από τους φίλους και συνοδοιπόρους του, και να τους μιλήσει για τον λόγο που αποφάσισε να κατέβει σ αυτές τις εκλογές.

“Μπορούμε όλοι μαζί, όσοι με γνωρίζετε από τη θητεία μου στο ΕΣΥ και από τα πεπραγμένα μου στα κοινά του τόπου μας, αλλά κι όσοι δε με ξέρετε, να ενώσουμε τις δυνάμεις και τις φωνές μας και να διεκδικήσουμε την Περιφέρεια και την Χώρα που θέλουμε, έχουμε ονειρευτεί και μας αξίζει”, τόνισε…

Στη συνέχεια έκανε μια διαφορετική και ουσιαστική αναδρομή στους λόγους που όπως είπε… “μας έφεραν ως εδώ, τις αδιέξοδες πολιτικές ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ”, και παρουσίασε τους λόγους που τον οδήγησαν να συνταχθεί “με το μόνο πατριωτικό και προοδευτικό κόμμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο πολιτικό προσκήνιο”, συμπλήρωσε.

Ανέφερε δε, πως “οι προγραμματικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής μπορούν, σε αυτούς τους κρίσιμους καιρούς, να αποδειχθούν σωτήριες για όλους και για την Περιφέρειά μας. Η δύναμη της αλλαγής είμαστε εμείς. Και αυτή η δύναμη μπορεί να στείλει το μήνυμα της λαϊκής θέλησης στη Βουλή και να αλλάξει τις άγονες ισορροπίες, με αφετηρία τον τόπο μας, την Ανατολική Αττική”.

Με την παρουσία τους τίμησαν τον Μύρωνα Τσαγκαράκη, μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς,, ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης, ο οποίος προλόγισε τον υποψήφιο βουλευτή, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Δήμητρα Τσεβά και Ανδρέας Βασιλόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Μάκης Βουδούρης, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Μισοκοίλης, ο Κώστας Ξηντάρας, κι ο Άγγελος Χοβαρδάς.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδας” με Βορίδη και Δραγασάκη

Σήμερα, στην πρωινή εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» του Open tv, πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα ανταλλαγή πολιτικών απόψεων, μεταξύ των κ.κ. Γ. Δραγασάκη, Μ. Βορίδη και εμένα, γύρω από τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, την πρόταση της κυβέρνησης Ειδικού Σκοπού που κατατέθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις κομματικές στρατηγικές για την αντιμετώπιση του πληθωρισμού της απληστίας, που συνθλίβει το λαϊκό εισόδημα, τον πυρήνα της Σοσιαλδημοκρατίας, που μόνο το ΠΑΣΟΚ, η γνήσια σοσιαλδημοκρατική παράταξη, μπορεί να παλέψει για να το προστατέψει.
Μπορείτε, όποια στιγμή θέλετε, να παρακολουθήσετε διαδικτυακά αυτήν την πολύ ενδιαφέρουσα- και κυρίως και κατ’ εξαίρεση καθόλου τοξική- συζήτηση στο tvopen καναλιού και συγκεκριμένα εδώ: https://www.tvopen.gr/watch/170427/oraellados172f052f202

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *