25/04/2024 11:06 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Κρίμα”! Λύπη και δυσφορία για το πατητήρι που γκρεμίστηκε στα Σπάτα

"Μα γιατί δεν έκαναν ανακαίνιση, μια αναδιαμόρφωση και χρήση απ'το Δήμο ή τον συνεταιρισμό ως εκθετήριο;" αναρωτιέται ο κόσμος


“Κρίμα. Ήταν επί σειρά ετών σημείο αναφοράς για όλους εμάς. Και μάλιστα ένα από τα αγαπημένα σημεία της περιοχής. Μα γιατί δεν έκαναν ανακαίνιση, μια αναδιαμόρφωση και χρήση απ’το Δήμο ή τον συνεταιρισμό ως εκθετήριο;”. Αυτά λένε οι σπαταναίοι μόλις έμαθαν ότι το πατητήρι στα Σπάτα γκρεμίστηκε από τον Δήμο.

Είχε εγκαταλειφθεί και το κτήριο θεωρούνταν πλέον επικίνδυνο για τους πεζούς αλλά και για τους διερχόμενους. Ο κίνδυνος ήταν μεγάλος.

Σε ανάρτηση της η κα Βασιλική Τσέπα αναφέρει:

“Τέλος εποχής για το πατητήρι στα Σπάτα. Βρισκόταν στο σημείο αυτό το οποίο γκρεμίστηκε σήμερα. Πάνω στη στροφή η θέση του, ερείπιο πια που ο κινδυνος για κατάρρευση και ενδεχομένως ατυχήματος ήταν πολύ μεγάλος!

Στο σημείο που βρισκόταν δεν υπήρχε πεζοδρόμιο γιατί ήταν άκρη της λεωφόρου, επικινδυνο για τους πεζούς που υποχρεονονταν να περάσουν στο απέναντι πεζοδρόμιο με ελάχιστη ορατότητα διερχομένων αυτοκινήτων λόγω της στροφής. Το πατητήρι είχε γίνει μέρος διαμονής κατά καιρούς από διάφορους ,που πριν λίγα χρόνια από κάποια απροσεξία είχε πιάσει φωτιά που την πρόλαβαν πριν επεκταθεί στα γύρω σπίτια.

Συμπληρώνω … Αντί να το αναστυλωσουμε , το πετάξαμε… Και το γκρέμισμα μας στοίχησε 78.000€ !!!”.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *