24/04/2024 8:56 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βανδαλισμοί στις Μαρίκες! “Έκοψαν” στα δύο τις ομπρέλες με αλυσοπρίονο!!! (φωτορεπορτάζ)

Οι βάνδαλοι έδρασαν πάλι σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της Ραφήνας


Οι βάνδαλοι ξαναχτύπησαν στη Ραφήνα! Άγνωστοι χθες το βράδυ προέβησαν σε βανδαλισμούς στις Μαρίκες. Όσοι το πρωί βρέθηκαν στην παραλία έπαθαν σοκ από το θέαμα που αντίκρισαν. Όλες οι ξύλινες ομπρέλες που βρίσκονται μπροστά και γύρω από το beach bar είναι “κομμένες” στα δύο. Κια μάλιστα είναι κατά τέτοιο τρόπο που μόνο με αλυσοπρίονο μπορείς μα το κάνεις.

Να θυμίσω ότι προ 20ημέρου έπάλι σημειώηκαν βανδαλισμοί στην ίδια παραλία. Τότε είχαν σπάσει κάποιες από τις ξύλινες ομπρέλες που είναι μόνιμα τοποθετημένες στην παραλία και στην συνέχεια είχαν βάλει φωτιά σε κάδους αλλά και σε πλαστικές καρέκλες!

Ερωτήματα γεννώνται πάντως γιατί χθες έβρεχε καταρρακτωδώς και η παραλία δεν ήταν προσβάσιμη. Άρα πότε πρόλαβαν και πήγαν και διέλυσαν όλες τις ξύλινες ομπρέλες.

Επίσης να σημειώσουμε πως οι Μαρίκες και ιδιαίτερα το μπαράκι που βρίσκεται εκεί προσφέρει στους λουόμενους την δυνατότητα να καθίσουν, έχοντας προστασία από τον ήλιο, να πιουν τον καφέ τους ή να φάνε το σνακ τους και το βράδυ να πιουν το ποτό τους ή το κοκτέιλ τους. Πάντα είναι καθαρά και υπάρχει ένα μέρος όπου μορείς να απολαύσεις την παραλία, την θάλασσα και τον ήλιο.

Παράλληλα βέβαια, επειδή είναι πολύ μεγάλη η παραλία, μπορείς να καθίσεις και να στρώσεις την πετσέτα σου ή να βάλεις την δική σου ομπρέλα όπου θέλεις. Υπάρχει και αυτή η δυνατότητα. Αρκεί να μην γίνονται βανδαλισμοί και να καταστρέφουν μια τόσο όμορφη παραλία.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *