20/04/2024 10:32 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Λάζαρος Καραούλης (υπ. βουλευτής Αν. Αττικής): 21 Μαΐου Ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ, για Αξιοπρέπεια και Προοπτική!

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN


Θα πίστευε κανείς ότι στις εκλογές της 21ης Μαΐου ο αγώνας για την αλλαγή θα ολοκληρωνόταν ή ο προσωπικός μου αγώνας ως υποψήφιος Βουλευτής.

Είναι θέμα στάσης ζωής!

Ο αγώνας για να επαναφέρουμε την αξιοπρέπεια δεν σταματάει ποτέ.
21 Μαΐου ο αγώνας για την επαναφορά της αξιοπρέπειας για τους νέους που ψηφίζουν πρώτη φορά, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους οικογενειάρχες, τους συνταξιούχους ξεκινάει.
Αυτή είναι η πεποίθησή μου!

Ζητώ την 21η Μαΐου όλοι μαζί στην Ανατολική Αττική να πάρουμε Απόφαση Αλλαγής με ψήφο εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής!

Είμαι πεπεισμένος από τον τρόπο που όλο αυτόν τον καιρό κοιταζόμαστε στα μάτια, που επικοινωνούμε για τα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας ότι θα το πράξουμε.

Σας οφείλω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε όλο τον καιρό και την τιμή σας.

Θέλω να σας ζητήσω να μου δώσετε την δύναμη για μία Ελλάδα χωρίς Κοινωνικές Ανισότητες, με ένα Σύγχρονο Ευρωπαϊκό Κράτος Δικαίου, Ισχυρές Κοινωνικές Πολιτικές, Διαφάνεια, Αξιοκρατία και Προοπτική!

Η ψήφος είναι η ύψιστη έκφραση της δημοκρατίας και είμαι σίγουρος ότι όσοι αναζητάμε να επανέλθει η Αξιοπρέπεια στη ζωή μας θα το κάνουμε πράξη και θα δώσουμε ισχυρό «παρών»!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *