20/04/2024 1:49 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μπουρνούς σε Βασιλόπουλο: “Είσαι ένας κουκουλοφόρος “τεχνοκράτης””

Και Καλφαντής κατά Βασιλόπουλου: "Είσαι ψεύτης, και υπάρχουν αποδείξεις για όσα ψέμματα λες"


Συνέχεια στην αντιπαράθεση με τον Ανδρέα Βασιλόπουλο δίνει σήμερα ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Βαγγέλης Μπουρνούς. Η κόντρα μεταξύ των δύο, ξεκίνησε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου με αφορμή τις καταγγελίες του Βασιλόπουλου για το κοιμητήριο της Ραφήνας, όπου ο Δήμαρχος τον χαρακτήρισε “κουκουλοφόρο”.

Ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς, επανέρχεται σήμερα με ανάρτησή του στο fb όπου απαντά γι ακόμα μία φορά στον Ανδρέα Βασιλόπουλο, χρησιμοποιώντας κι αυτή τη φορά βαριές εκφράσεις…

Συγκεκριμένα ο κ. Μπουρνούς αναφέρει:

“Πολιτικός τάφος του κουκουλοφόρου “τεχνοκράτη” Ανδρέα Βασιλόπουλου οι καταγγελίες του σε όλους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς κατά της λειτουργίας του υπάρχοντος κοιμητηρίου Ραφήνας.

Μία καταγγελία που γίνεται για ΛΟΓΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και που θέτει σε κίνδυνο την συνέχιση ταφής των προσφιλών μας προσώπων που ενταφιάζονται εκεί έναν αιώνα τώρα.

Τα “συγχαρητήρια” θα τα πάρει στις εκλογές του Οκτωβρίου”.

Καλφαντής κατά Βασιλόπουλου: “Είσαι ψεύτης, και υπάρχουν αποδείξεις για όσα ψέμματα λες”

Ωστόσο χαμός έγινε κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου, και όταν (πάλι) ο κ. Βασιλόπουλος ανέφερε πως μόλις πρόσφατα έμαθε πως μετά την κατασκευή του νέου Αθλητικού Παραολυμπιακού Κέντρου Ραφήνας, ο χρόνος που θα έχουν τα αθλητικά σωματεία του Δήμου θα είναι στο 50% της χρήσης καθώς ο υπόλοιπος θα δοθεί για τις ανάγκες προπόνησης και αγώνων των παραολυμπιονικών αλλά και των αθλητών ΑΜΕΑ.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης αντέδρασαν έντονα με τον κ. Καλφαντή να του απαντά πως λέει ψέματα και πως από την στιγμή που ονομάζεται “Παραολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο” είναι αυτονόητο πως πρόκειται να δοθεί χρόνος χρήσης σε αθλητές ΑΜΕΑ.

Μάλιστα ο κ. Καλφαντής ανέφερε πως ο κ. Βασιλόπουλος το γνώριζε από την αρχή και πως υπάρχει και αντίστοιχο βίντεο που να το αποδεικνύει. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Μώρος αναγκάστηκε να διακόψει προσωρινά την συνεδρίαση μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Δείτε το βίντεο από το irafina.gr…

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *