23/04/2024 9:02 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κορωπί: Εισβολή κουκουλοφόρων στο δημοτικό στάδιο με αλυσίδες και λοστούς

Τρόμο και φόβο προκαλεί ομάδα χούλιγκανς που επιτίθεται σε ανυποψίαστους πολίτες


Ομάδα κουκουλοφόρων με αλυσίδες και λοστούς σκορπά τον τρόμο στο Κορωπί. Θύματα βάναυσης εισβολής έγιναν ένα από τα βράδια της προηγούμενης εβδομάδας δεκάδες αθλούμενοι στο δημοτικό στάδιο «Γ. Παπασιδέρη». Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις εννέα το βράδυ όταν ομάδα 30 περίπου κουκουλοφόρων – οι οποίοι δήλωναν οπαδοί μεγάλης αθηναϊκής ομάδας – εισέβαλαν στο στάδιο.

Αμέσως άρχισαν να πλησιάζουν με απειλητικές διαθέσεις τους αθλούμενους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί και να αναζητούν ένα συγκεκριμένο άτομο αναφέροντας μάλιστα το όνομά του.

Οι αθλούμενοι πανικοβλημένοι απάντησαν ότι δεν γνώριζαν τον άνθρωπο, κάτι που προκάλεσε την οργή των κουκουλοφόρων αλλά ευτυχώς δεν προέβησαν σε βιαιοπραγίες εναντίον τους.

Λίγο αργότερα αποχώρησαν από τον χώρο του σταδίου με τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες με τα οποία είχαν καταφθάσει. Ευτυχώς την ώρα της εισβολής δεν υπήρχαν μικρά παιδιά στον χώρο κάτι που θα προκαλούσε ακόμη μεγαλύτερο σοκ στα ίδια και στους γονείς τους.

Σημειωτέον ότι παρόμοιες έκνομες ενέργειες της συγκεκριμένης ομάδας χούλιγκανς έχουν καταγγελθεί σε στο Μαρκόπουλο αλλά και στο Πόρτο Ράφτη και μάλιστα σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών θύματά τους έπεσαν έφηβοι τους οποίους σταματούσαν και τους ρωτούσαν τί ομάδα είναι ασκώντας τους βία.

Το σύνολο των επιθέσεων αλλά και της επιδρομής στο δημοτικό στάδιο Κορωπίου έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών, στελέχη των οποίων ερευνούν κάθε περιστατικό για να ενώσουν το παζλ της δράσης της συγκεκριμένης συμμορίας.

notioanatolika.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *