25/04/2024 1:54 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Καλύβια: Χειροπέδες σε 35χρονο που βίαζε ανήλικη

Την εκβίαζε ότι θα έβγαζε βίντεο και φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές


Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σαρωνικού προχώρησαν στη σύλληψη 35χρονου για τον οποίο εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τα εγκλήματα του βιασμού, της εκδικητικής πορνογραφίας, απειλής, εξύβρισης, σωματικής βλάβης και παράβασης της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, σε βάρος ανήλικης με την οποία διατηρούσε σχέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr, το κορίτσι ηλικίας περίπου 16 ετών, είχε συνάψει δεσμό με τον 35χρονο. Ύστερα από ένα χρονικό διάστημα η 16χρονη του ζήτησε να χωρίσουν και αυτό ήταν κάτι που ο «αγαπημένος» της δεν μπορούσε να δεχτεί.

Για να διατηρήσει τη σχέση μαζί της ο δράστης άρχισε να στέλνει σε κοινούς γνωστούς τους φωτογραφίες και βίντεο από ιδιαίτερες στιγμές τους.

Το κορίτσι μπροστά στην κατάσταση αυτή υπέκυψε και συνέχισε να διατηρεί σχέσεις με τον 35χρονο όμως πλέον κατανόησε ότι είχε να κάνει με έναν αδίστακτο εκβιαστή.

Μάλιστα με τον φόβο να μην δημοσιοποιήσει ο «εραστής» και άλλες προσωπικές στιγμές τους, συνέχισε να υποκύπτει στις ορέξεις του. Μέχρι που δεν άντεξε άλλο και κατήγγειλε την κατάσταση στην αστυνομία.

Τα στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Σαρωνικού κινήθηκαν με εχεμύθεια και διακριτικότητα και κατάφεραν να «δέσουν» την υπόθεση οπότε και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του το οποίο εκτέλεσαν το πρωί της Δευτέρας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και πλέον τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *