28/03/2024 2:26 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στοίχημα: Διπλασιασμός με το κίνητρο της Άστον Βίλα

Δείτε τα προγνωστικά μας για το σημερινό κουπόνι

Πλούσιο το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα αυτή την Κυριακή (28/05), λίγο πριν ολοκληρωθούν αρκετά από τα εμπορικά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Μπορείτε να ποντάρετε σε όλους τους αγώνες σήμερα, όπως και κάθε μέρα, όπου κι αν είστε με το stoiximan app. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει μια επιλογή με αξία από την τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ για φέτος, συγκεκριμένα για την αναμέτρηση Άστον Βίλα – Μπράιτον.

Πάμε να τη δούμε!

Προέρχεται από σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Λίβερπουλ η Άστον Βίλα. Είχαν προηγηθεί η νίκη επί της Τότεναμ (2-1) και δυο σερί ήττες, από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουλβς, με το ίδιο, μάλιστα, σκορ (1-0). Εντυπωσιακή η εντός έδρας συγκομιδή της το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς μετράει έξι συνεχόμενες νίκες, ενώ ηττήθηκε (2-4) τελευταία φορά από την Άρσεναλ, για την 24η αγωνιστική.

Ακόμη, είναι πολύ αποτελεσματική στο γήπεδό της, έχοντας σημειώσει 12 γκολ στα έξι τελευταία ματς. Στα πέντε, μάλιστα, εξ αυτών, έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη και την εστία της.

Πανηγύρισε την πρώτη συμμετοχή στην ιστορία της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση η Μπράιτον, με την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι. Δυο νίκες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές επί των Άρσεναλ (0-3) και Σαουθάμπτον (3-1), ενώ γνώρισε και βαριά ήττα (4-1) από τη Νιούκαστλ.

Δεν τα πάει τόσο καλά τελευταία μακριά από την έδρα της, καθώς ηττήθηκε στις τρεις από τις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Έχει δεχτεί, μάλιστα, γκολ στα πέντε από τα εφτά τελευταία παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της. Διαθέτει, όμως, μια από τις καλύτερες επιθέσεις στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας σημειώσει 71 γκολ σε 37 παιχνίδια.

Μονόπλευρο το βαθμολογικό κίνητρο στην αναμέτρηση, καθώς η Άστον Βίλα “καίγεται” για βαθμούς, προκειμένου να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Κόνφερενς Λιγκ, η έδρα της είναι το “όπλο” της και μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στην Μπράιτον, που πανηγυρίζει την έξοδό της στο Γιουρόπα Λιγκ.

  • Θα ποντάρουμε στον άσσο σε απόδοση 2.10.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Κυριακής στο Betarades.gr!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *