29/03/2024 4:48 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στοίχημα: Τελικός Γιουρόπα Λιγκ με επιλογές στο 3.05 & στο 10.00

Δείτε τα προγνωστικά μας για το σημερινό κουπόνι

Τη σημερινή Τετάρτη (31/05) όλα τα φώτα πέφτουν πάνω στον μεγάλο τελικό Γιουρόπα Λιγκ Σεβίλλη – Ρόμα όπως είναι αναμενόμενο! Το Betarades.gr ξεχώρισε όχι μία, αλλά δύο επιλογές με μεγάλη αξία για τον λαμπερό αγώνα.

Πάμε να δούμε την ανάλυση και τα προγνωστικά!

Αγωνίστηκε με αλλαγές στην ενδεκάδα και ηττήθηκε εντός έδρας (1-2) από τη Ρεάλ Μαδρίτης η Σεβίλλη. Ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι της χωρίς νίκη στη Λα Λίγκα, καθώς είχαν προηγηθεί οι ισοπαλίες  με τη Μπέτις (0-0) και την Έλτσε (1-1). Χωρίς νικητή (1-1) έληξε και η κανονική διάρκεια του δεύτερου ημιτελικού του Γιουρόπα Λιγκ με τη Γιουβέντους, με την ισπανική ομάδα να παίρνει τελικά την πρόκριση στην παράταση (2-1).

Τέσσερις από τις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις έληξαν ισόπαλες. Στις έξι από αυτές πέτυχε γκολ, ενώ μόλις στις δυο διατήρησε ανέπαφη την εστία της.

Δεν τα κατάφερε στο εκτός έδρας ματς με τη Φιορεντίνα για τη Σέριε Α η Ρόμα και ηττήθηκε με 2-1. Τα τρία προηγούμενα παιχνίδια της έληξαν ισόπαλα, δύο για το ιταλικό πρωτάθλημα, κόντρα σε Μπολόνια (0-0) και Σαλερνιτάνα (2-2) και ένα για την ημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ, κόντρα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Αντίθετα στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης είχε κερδίσει τη γερμανική ομάδα με 1-0. Πέντε από τους οχτώ πιο πρόσφατους αγώνες της έληξαν χωρίς νικητή. Ακόμα, στις τρεις από τις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν.

Σε χαμηλό τέμπο αναμένεται να οδηγήσει το παιχνίδι ο Μουρίνιο, απέναντι σε μια Σεβίλλη που έχει δημιουργήσει παράδοση στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

  • Δεν θα ρισκάρουν οι δύο αντίπαλοι, θα επιλέξουμε την ισοπαλία σε απόδοση 3.05.

Δεν είναι απίθανο, μάλιστα, ο τίτλος να κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι. Στην περίπτωση αυτή ο Ρουί Πατρίσιο μπορεί να τον χαρίσει στους Ρωμαίους. Ρισκάρουμε και με την επιλογή κατάκτηση Ρόμα στα πέναλτι σε απόδοση 10.00.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *