19/04/2024 6:04 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραφήνα! Δυστυχώς: Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Χατζής

"Μας άφησες σημερα πολύ ξαφνικά! Πήγες να βρείς την μαμά και τον μπαμπά που αναζητούσες τόσο…"


Άσχημα μαντάτα στη Ραφήνα. Ο Νίκος Χατζής μετά από πολύ μεγάλη περιπέτεια υγείας και τρομερή ταλαιπωρία που είχε τα τελευταία χρόνια, δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή σκορπώντας τη θλίψη και τον πόνο όχι μόνο στους οικείους του, αλλά και σε όλη την πόλη.

Τη δυσάρεστη είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας η αδελφή του Άρτεμις Χατζή, η οποία με ένα σπαρακτικό μήνυμα μας ενημέρωσε για το κακό νέο:

“Νίκο μας πολυαγαπημένε, αδελφούλη μου, μας άφησες σημερα πολύ ξαφνικά! Πήγες να βρείς την μαμά και τον μπαμπά που αναζητούσες τόσο… Όλη μου η ζωή έχει την εικόνα σου, τόσες αναμνήσεις… Θα μας λείψεις αφάνταστα και θα μας λείπεις πάντα”.

Πολλοί ήταν αυτοί που έπσευσαν να συλληπηθούν την Άρτεμις για τον άδοξο χαμό του Νίκου. Ένας από αυτούς ήταν και ο στενός του φίλος Γιώργος Χαχολάκης, ο οποίος ανέφερε:

“Θερμά συλλυπητήρια Αρτεμουλα μου, θα παραμείνει πάντα γλυκά στις αναμνήσεις μας αφού με τον Νικόλα μεγαλώσαμε μαζί..!! Τον κλάψαμε τότε που έπαθε το ατύχημα και προσευχόμασταν να γίνει ένα θαύμα.!! Ο θεός να σας δίνει δύναμη κ σε κείνον την γαλήνη που αναζητούσε.!!”.

Η οικογένεια του anatolika24.gr απευθύνει τα θερμά μας συλληπητήρια στην Άρτεμη. Καλη δύναμη, καλό κουράγιο…

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *