20/04/2024 9:35 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

18+4 νέες προσλήψεις στον Δήμο Παλλήνης

Οι ειδικότητες, η υποβολή αιτήσεων και οι προθεσμίες


Ο Δήμος Παλλήνης ανακοινώνει την πρόσληψη δεκαοκτώ (18) ατόμων κλάδου ΥΕ Δασεργατών ειδικότητας ΥΕ Εργατών Δασοπροστασίας και τεσσάρων (4) ατόμων κλάδου ΔΕ Οδηγών ειδικότητας ΔΕ Οδηγών κατηγορίας Γ΄ ή C΄, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται από Παρασκευή 2 Ιουνίου έως και Παρασκευή 9 Ιουνίου να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση, και να την υποβάλουν μετά των συνημμένων δικαιολογητικών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συγκεκριμένα στο e-mail: prosopiko@0156.syzefxis.gov.gr ή αυτοπροσώπως μόνο στην έδρα του Δήμου Παλλήνης (Γέρακας), στο γραφείο πρωτοκόλλου.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *