20/04/2024 7:41 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ωρωπός: Διαρρήκτης με λεία 35.000 ευρώ! Αγόρασε αυτοκίνητο και τα υπόλοιπα τα έκρυψε σε δάσος

Κατασχέθηκε, σε δασική έκταση στην περιοχή του Ωρωπού, το χρηματικό ποσό των 23.645 ευρώ


Ο 22χρονος διαρρήκτης στον Ωρωπό πρώτα έκανε τις αγορές του, πήρε αυτοκίνητο και τα υπόλοιπα χρήματα υα έκρυψε στο δάσος. Ο δράστης αφού διέρρηξε την μπαλκονόπορτα ενός σπιτιού, έφυγε με λεία 35.000 ευρώ. Τον συνέλαβαν όμως χθες το πρωί και τα ομολόγησε όλα.

Η σύλληψή του έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού, μετά από έρευνα που ξεκίνησε από καταγγελία διάρρηξης σε οικία. Ο νεαρός εισέβαλε το βράδυ της 27ης Μαΐου στο σπίτι σπάζοντας τη μπαλκονόπορτα. Στη συνέχεια, άρχισε να ψάχνει τα δωμάτια και αφαίρεσε τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 35.000 ευρώ.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τις αμέσως επόμενες μέρες από τη διάρρηξη ο 22χρονος διέθεσε μέρος του χρηματικού ποσού σε πλήθος ηλεκτρονικών αγορών και στην αγορά αυτοκινήτου, το οποίο κατασχέθηκε.

Επιπλέον, έπειτα από υπόδειξη του κατηγορούμενου στους αστυνομικούς, βρέθηκε και κατασχέθηκε, σε δασική έκταση στην περιοχή του Ωρωπού, το χρηματικό ποσό των 23.645 ευρώ, το οποίο ήταν τοποθετημένο μέσα σε σακούλες.

Έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του κατηγορούμενου, βρέθηκε μέρος του ρουχισμού που φορούσε κατά τη διάρκεια της διάρρηξης. Ο συλληφθείς σύμφωνα με το ieidiseis.gr οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *