19/04/2024 2:59 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θλίψη στον Γέρακα! Πέθανε ο Δημήτρης Παπαδογεωργάκης

Ο πρώην πρωταθλητής του bodybuilding και νυν ιδιοκτήτης των γυμναστηρίων YAVA, νικήθηκε από την επάρατη νοσο


Έφυγε από την ζωή ο πρώην πρωταθλητής του bodybuilding και νυν ιδιοκτήτης των γυμναστηρίων YAVA Δημήτρης Παπαδογεωργάκης. O διακεκριμένος πρώην αθλητής στο ελληνικό body building, νικήθηκε από την επάρατη νόσο, σκορπίζοντας τη θλίψη στο χώρο του fitness. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Αλιφέρης: “Το όνειρο και η φαντασίωση κάθε πιτσιρικά από τον Γέρακα, την Παλλήνη καί τίς γύρω περιοχές, της δεκαετίας του 1980, δεν είναι πια μαζί μας”.

“Οι αναμνήσεις όμως από τον πρωτοπόρο γυμναστή, θα μας συντροφεύουν μέχρι το τέλος του δικού μας δρόμου… Το ίνδαλμα της εφηβικής μας ηλικίας, πήρε τον δρόμο για το μεγάλο ταξίδι”.

Τα γυμναστήρια Yava αμέσως ενημέρωσαν χθες για την μεγάλη απώλεια και μάλιστα αποφάσισαν σήμερα Σάββατο τα γυμναστήρια να παραμείνουν κλειστά σε ένδειξη πένθους.

«Συγκλονισμένοι και βαθιά συγκινημένοι, ανακοινώνουμε ότι σήμερα έφυγε από τη ζωή, νικημένος από την επάρατη νόσο, ο πρωτεργάτης και εμπνευστής των Yava Fitness Centers, Δημήτρης Παπαδογεωργάκης

Ο άνθρωπος που με το όραμα, την ευφυϊα, την επιμονή, την αφοσίωση και τη σκληρή του δουλειά άλλαξε το χώρο του Fitness στην Ελλάδα, και τον έκανε προσιτό σε όλους τους Έλληνες.

Είναι φτωχά τα λόγια για να εκφράσουν τη θλίψη μας για την απώλεια ενός φωτισμένου ανθρώπου και μεγάλου οραματιστή, όπως ο Δημήτρης Παπαδογεωργάκης.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής, τα γυμναστήρια Yava θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Σάββατο 3 Ιουνίου», αναφέρει η ανακοίνωση της αλυσίδας γυμναστηρίων.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *