19/03/2024 6:17 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η ραφηνιώτισα Δήμητρα Μαγκανουδάκη νέα Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ξιφασκίας

Κοζομπόλη: "Πρεσβεύει με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες του προγράμματος Make Place For One More Woman"


Μέχρι πρότινος ήταν μέλος του ΔΣ της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες-ΕΣΟΑ, παραμένει στέλεχος του προγράμματός της Make Place For One More Woman, ενώ εδώ και λίγες ημέρες είναι η νέα Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Ξιφασκίας!!!

Η Olympian της Ξιφασκίας και ραφηνιώτισα κα Δήμητρα Μαγκανουδάκη ΟLY λοιπόν αφού ευχαρίστησε την ΕΣΟΑ για την υποστήριξη, δήλωσε:

“Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την εκλογή μου στην θεση της προέδρου του Συνδεσμου Ελλήνων Προπονητών Ξιφασκίας. Η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι προπονητές με την ψήφο τους, τόσο σε μένα όσο και στα υπόλοιπα μέλη του νέου ΔΣ  μας γεμίζει ευθύνη ώστε να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το επικοδομητικό έργο της προηγούμενης διοίκησης και να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και τις ανάγκες των προπονητών της ξιφασκίας με τον καλύτερο τρόπο”.

Από πλευράς της η Πρόεδρος της ΕΣΟΑ κα Βούλα Κοζομπόλη OLY, είπε: “Δηλώνω ιδιαίτερα ικανοποιημένη για την εκλογή της αγαπητής συναδέφου, φίλης και συνεργάτιδάς μου Δήμητρας Μαγκανουδάκη, η οποία πρεσβεύει με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες του προγράμματος Make Place For One More Woman για τις γυναίκες σε θέσεις ευθύνης στη διοίκηση των αθλητικών οργανισμών!

Καλη θητεία Δήμητρα!!!”

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *