29/03/2024 2:10 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οργανωμένες παραλίες! Πόσο είπες; Αυτές είναι οι τιμές για μια ξαπλώστρα σε Σχινιά, Λαγονήσι και Βουλιαγμένη

Τα σαββατοκύριακα ανεβαίνει η τιμή - Παίζει ρόλο το μαξιλάρι και η θέση


Ο καιρός ανοίγει και οι Έλληνες έχουν ξεκινήσει τα μπάνια τους, ωστόσο οι βουτιές θα τους στοιχίσουν ακριβά σε κάποιες από τις οργανωμένες παραλίες της Αττικής. Σε κάποιες παραλίες μάλιστα οι χρεώσεις, ειδικά τα Σαββατοκύριακα, μπορεί να ξεπεράσουν και τα 100 ευρώ! Δίτε τις τιμές σε Σχινιά, Λαγονήσι και Βουλιαγμένη

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι το κόστος διαφοροποιείται σημαντικά από παραλία σε παραλία, ανάλογα με το σημείο που βρίσκεται και τις υπηρεσίες που παρέχονται στους επισκέπτες, αλλά ακόμη και εντός της ίδιας παραλίας οι χρεώσεις μπορεί να είναι διαφορετικές.

Σε περιπτώσεις που οι ξαπλώστρες βρίσκονται μπροστά στη θάλασσα η τιμή είναι μεγαλύτερη, όπως επίσης αν διαθέτουν μαξιλάρι. Επιπλέον, σε κάποιες παραλίες πέρα από τις ξαπλώστρες υπάρχει και χρέωση για την είσοδο.

Οι τιμές σε ορισμένες από τις πιο γνωστές οργανωμένες παραλίες της Αττικής

Στη Γαλάζια Ακτή στην παραλία του Σχοινιά, τις καθημερινές η είσοδος είναι δωρεάν με ελάχιστη κατανάλωση ανά άτομο 3 ευρώ και η ξαπλώστρα χρεώνεται 2,5 ευρώ- 3,5 ευρώ (ανάλογα με το είδος της). Τα Σαββατοκύριακα και αργίες η είσοδος είναι 3 ευρώ (μειωμένη στο 1,5 για παιδιά, φοιτητές, εφήβους και ηλικιωμένους) ενώ η ξαπλώστρα κοστίζει από 5 έως 7,5 ευρώ.

Στην Ακτή Βουλιαγμένης υπάρχει γενική είσοδος ανά άτομο στα 10 ευρώ τις καθημερινές και τα 15 ευρώ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Μειωμένη στα 5 και 8 ευρώ αντίστοιχα είναι η είσοδος για ανέργους και ηλικιωμένους άνω των 65 ετών καθώς και για τα παιδιά από 6 έως 18 ετών.

Στην παραλία Edem, το σετ για τις απλές δύο ξαπλώστρες και μία ομπρέλα, ξεκινάει από 15 ευρώ και 30 ευρώ τα Σαββατοκύριακα και αργίες ενώ υπάρχουν διαφορετικές επιλογές όπου του κόστος της ξαπλώστρας ανεβαίνει.

Στο Λαγονήσι το σετ ξαπλώστρες – ομπρέλα και δύο μπουκαλάκια νερό για δύο άτομα κοστίζει 30 ευρώ τις καθημερινές και 70 τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. (8 και 10 ευρώ αντίστοιχα για παιδιά 6-12 ετών).

Tέλος, στην κοσμοπολίτικη παραλία του Αστέρα οι τιμές ανεβαίνουν ακόμη περισσότερο. Μια μία ομπρέλα και δύο ξαπλώστρες κοστίζουν 80 ευρώ τις καθημερινές (100 στην πρώτη σειρά της παραλίας) και 160 τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες και (180 στην πρώτη σειρά).

newsbomb.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *