19/03/2024 10:37 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τσίρκας: ¨Δεν μας πτούν οι χαμερπείς υβριστές, Συνεχίζουμε το έργο μας…”

Σκληρή απάντηση του Δημάρχου Μαραθώνα με συγκεκριμένους αποδέκτες


Η “Πορεία Πράξης”, η παράταξη του Δημάρχου Μαραθώνα Στέργιου Τσίρκα με αφορμή κάποιες, όπως χαρακτηρίζει η ανακοίνωση που εξέδωσε “εκφράσεις χαμαιτυπείου” από ανθρώπους που διεκδικούν τον Δήμο στις εκλογές, εξέδωσε την εξής απάντηση:

“Είναι πράγματι θλιβερό άνθρωποι που διοίκησαν στο πρόσφατο παρελθόν και διεκδικούν τη διοίκηση στο Δήμο μας, να χυδαιολογούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά συμπολιτών τους.

Ο αντιδημοκρατικός και απαράδεκτος κατήφορος με εκφράσεις χαμαιτυπείου που τους χαρακτηρίζουν, είναι ως φαίνεται ο μοναδικός δρόμος που ξέρουν να διαβούν. Ευτυχώς οι πολίτες του Δήμου μας δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουν, όπως και δεν το έκαναν στο παρελθόν.

Η Δημοτική Παράταξη ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΑΞΗΣ και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Στέργιος Τσίρκας, δεν πτοούνται από τους χαμερπείς υβριστές, αλλά με μοναδικό στόχο το καλό του Δήμου Μαραθώνος, συνεχίζουν το έργο τους και συνεργάζονται με όλες τις υγιείς και άξιες δυνάμεις του τόπου μας, ό,τι κι αν σκαρφίζονται οι πολιτικά άστεγοι και μηδενικής απήχησης δημοσιολογούντες“.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *