20/04/2024 12:11 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Άση Μπήλιου: Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο – Ιούνιος 2023

Για να ξέρετε τι σας ξημερώνει καλοκαιριάτικα...


Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση του μήνα για όλα τα ζώδια. Ακολουθούν οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιούνιο 2023.

Ο Ιούνιος είναι ο πρώτος καλοκαιρινός μήνας που μας επιτρέπει να είμαστε πιο αισιόδοξοι, τονίζει την κοινωνική μας διάθεση και βοηθά να κάνουμε τα σχέδια μας. Η Πανσέληνος στις 04/06 θα ομορφύνει τα βράδια και θα μας βάλει στη διαδικασία να δούμε τα μελλοντικά μας σχέδια. Στις 05/06 η Αφροδίτη προχωρά στο Λέοντα, όπου και θα μείνει μέχρι τις 08/10. Ο πλανήτης του έρωτα και του χρήματος σε αυτό το ζώδιο βρίσκεται στα καλύτερα του.

Στις 11/06 ο Ερμής προχωρά στους Διδύμους, φέρνοντας ταχύτερες εξελίξεις μέσα στον μήνα. Στις 17/06 θα γυρίσει ανάδρομος ο Κρόνος. Eίναι η κατάλληλη στιγμή να ξαναδούμε τα επαγγελματικά μας σχέδια. Στις 18/06 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, που σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση. Στις 21/06 έχουμε το θερινό Ηλιοστάσιο, το οποίο σηματοδοτεί επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού.

Στις 26/06 χρειάζεται προσοχή καθώς θα έχουμε μια εκρηκτική όψη ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό. Στις 27/06, ο Ερμής προχωρά στον Καρκίνο, προσφέροντας ευκαιρίες να τονώσουμε την προσωπική μας ζωή. Στις 30/06 ο Ποσειδώνας γυρνά κι αυτός ανάδρομος μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου, για κάθε ζώδιο για τον Ιούνιο

Κριός

O Ιούνιος υπόσχεται να είναι ίσως ο καλύτερος μήνας του φετινού καλοκαιριού για το ζώδιο σας. Καλώς ή κακώς η οικονομική σας εξασφάλιση είναι μείζονος σημασίας. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη στις 04/06 θα μπορούσε να αποτελέσει μια υπέροχη αφορμή για να κάνετε ένα ταξιδάκι. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 05/06, θα βοηθήσει τους έρωτες, τα φλερτ, τις εξόδους, τις γνωριμίες, τη δημιουργία, την αύξηση της φήμης σας.

Από τις 11/06, θα νιώσετε ότι κάποια εμπόδια που είχατε αντιμετωπίσει το προηγούμενο διάστημα, υποχωρούν. Στις 18/06, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων που φέρνει κάποια σύγχυση σχετικά με ένα στόχο σας. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο παραπέμπει σε κινητικότητα σε θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας.

Ταύρος

Τα πάντα σιγά σιγά θα μπουν σε τάξη και η αίσθηση του χάους θα υποχωρήσει. Στις 04/06 η Πανσέληνος στον Τοξότη παραπέμπει στα οικονομικά που όπως φαίνεται θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτό τον μήνα. Μην παίρνετε οικονομικές αποφάσεις κοντά στις 04/06, γιατί μπορεί να υπάρχουν προβλήματα. Στις 05/06 η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα σπιτιού και προσωπικών σχέσεων.

Στις 11/06 ο Ερμής προχωρά στους Διδύμους στον τομέα των οικονομικών και θα σας διευκολύνει να βρείτε λύσεις σε οικονομικά ζητήματα. Στις 18/06 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να φέρει κάποιες εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικά ή οικονομικά. Από τις 21/06 με το θερινό Ηλιοστάσιο, γίνεστε πιο κοινωνικοί. Στις 26/06 μπορεί να δημιουργηθούν απρόοπτα. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο στις 27/06 σας βοηθά να κάνετε νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι

Τα φετινά σας γενέθλια υπόσχονται εξαιρετικές ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα. Τον Ιούνιο θα νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά, περισσότερη αυτοπεποίθηση, θα έχετε λιγότερο στρες στο μεγαλύτερο διάστημα του και το πιο σημαντικό μια ξεκάθαρη κατεύθυνση σε αυτά που επιδιώκετε τόσο από τον εαυτό σας όσο κι από τους άλλους.

Η Πανσέληνος στις 04/06, μπορεί να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα για το πώς διαχειρίζεστε τις σχέσεις στη ζωή σας. Τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 05/06, στο ζώδιο που βρίσκεται ήδη ο Άρης. Αφροδίτη και Άρης μέσα στον τομέα της επικοινωνίας βοηθούν να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας.

Με τον Ερμή από τις 11/06 μέχρι τις 27/06 στο ζώδιο σας θα είστε αεικίνητοι. Στις 18/06 η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει κάποια αποκαλυπτικά στοιχεία αναφορικά με τα επαγγελματικά σας. Ο Ιούνιος είναι σίγουρα από τους καλύτερους μήνες του καλοκαιριού για σας, γι’ αυτό κοιτάξτε να τον εκμεταλλευτείτε δεόντως.

Καρκίνος

Τον Ιούνιο αν μη τι άλλο χρειάζεστε μια θετική αλλαγή στην καθημερινότητα σας, καθώς μπορεί να έχετε κουραστεί ιδιαίτερα το προηγούμενο διάστημα. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι και την Κυριακή 04/06 δίνοντας σημαντική βοήθεια στις σχέσεις και στη διάθεση σας.

Μέχρι τις 11/06 που θα παραμείνει ο Ερμής στον Ταύρο έχετε ένα θετικό διάστημα για να προχωρήσετε σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και για να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Στις 05/06 η Αφροδίτη προχωρά στο Λέοντα, όπου και θα παραμείνει για 4 μήνες, προσφέροντας αρκετές ευκαιρίες να ενισχύσετε τα οικονομικά σας.

Αν έχετε κάποιο δίλημμα σε σχέση με μια επαγγελματική σας απόφαση, προσπαθήστε να αποφύγετε μια δέσμευση από τις 16 μέχρι τις 20/6. Τα γενέθλια σας ξεκινούν με το θερινό Ηλιοστάσιο στις 21/6 και θα είναι από τα πιο τυχερά των τελευταίων ετών, αρκεί να μην κάνετε υπερβολές.

Λέων

Ο Ιούνιος σαφώς και δεν είναι ο πιο χαλαρός καλοκαιρινός μήνας, καθώς με τον Άρη στο ζώδιο σας, θα είναι γεμάτος δράση και σασπένς. Αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου σας είναι η κατάλληλη στιγμή να ακολουθήσετε τα όνειρα σας. Η Πανσέληνος στις 04/06 πραγματοποιείται μέσα στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας, των παιδιών, της φήμης και της επιχειρηματικότητας. Σαφώς δεν αποκλείεται να προκύψει κι ένα φλερτ. Στις 05/06 η Αφροδίτη θα προχωρήσει στο ζώδιο σας όπου και θα μείνει μέχρι τις 08/10.

Με την Αφροδίτη στο πλευρό σας δεν θα έχετε πρόβλημα να έλξετε ό,τι επιθυμεί η καρδιά σας. Στις 18/06, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να είναι αποκαλυπτική για τη σχέση σας με ένα φιλικό σας πρόσωπο ή ένα συνεργάτη. Πριν ξεκινήσουν τα δικά σας γενέθλια, πατήσετε ένα μικρό φρένο στην εξωστρέφεια και στραφείτε περισσότερο στον εαυτό σας. Η είσοδος του Ερμή στις 27/06 μπορεί να φέρει κάτι από το παρελθόν το οποίο δεν τελείωσε.

Παρθένος

Ο Ιούνιος θα είναι μήνας προόδου για τα θέματα της καριέρας και σίγουρα τα επαγγελματικά δεν πρόκειται να φύγουν από το μυαλό σας στιγμή μέσα στον μήνα. Μάλιστα σας επιτρέπει να πειραματιστείτε με νέες ιδέες και επιχειρηματικά σχέδια, αλλά και να τολμήσετε να βγείτε λίγο από τη ζώνη ασφαλείας σας, κάνοντας βήματα που μπορεί να εμπεριέχουν κι ένα μικρό ρίσκο.

Η Πανσέληνος στις 04/06, ίσως δημιουργήσει στρες είτε σε θέματα οικογένειας και σπιτιού, είτε σε θέματα επαγγελματικά. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις 05/06 για τους επόμενους 4 μήνες δείχνει μια έντονη παρασκηνιακή δραστηριότητα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό που θα αναζητήσετε περισσότερο μέσα στον Ιούνιο είναι η οικονομική εξασφάλιση.

Η Νέα Σελήνη στις 18/06 μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση, σε θέματα καριέρας ή κατεύθυνσης της ζωής σας. Αποφύγετε δεσμευτικές αποφάσεις πριν δείτε διεξοδικά οποιαδήποτε πρόταση. Οι τελευταίες μέρες του μήνα θα κυλήσουν με σχετική ηρεμία.

Ζυγός

Τον Ιούνιο διαφοροποιούνται πολύ τα πράγματα για εσάς. Η Πανσέληνος στις 04/06, θα σας αποκαλύψει πτυχές ενός σχεδίου που πιθανώς δεν γνωρίζατε, ενώ θα σας ανοίξει την όρεξη για επικοινωνία αλλά και για ταξίδια. Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα μπορεί να φέρει σημαντικές αποκαλύψεις μπροστά σας, γι’ αυτό πρέπει να παραμείνετε ευέλικτοι.

Από το ζώδιο του Λέοντα στις 05/06, η Αφροδίτη θα ευνοήσει τις επαφές με φίλους και συνεργάτες, τη συλλογική δουλειά και θα παίξει και κάποιο ρόλο στην προσωπική σας ζωή. Στις 18/06, η Νέα Σελήνη είναι πιθανό να σας δημιουργήσει τεράστια σύγχυση. Μετά τις 27/06 μια αλλαγή πλάνου στον τομέα της καριέρας, μπορεί να πάει καλά. Μια επαγγελματική πρόταση, μια αλλαγή σπιτιού ή χώρου δουλειάς ,μπορεί να είναι τα σενάρια για το τέλος του μήνα.

Σκορπιός

Ο Ιούνιος είναι ένας ιδιαίτερος μήνας με έμφαση στον τομέα της καριέρας και της κατεύθυνσης της ζωής σας με μεγάλες φιλοδοξίες, αλλά και αρκετή αγωνία σε ψυχολογικό επίπεδο. Έχει δηλαδή τα απαραίτητα συστατικά που κάνουν έναν μήνα ενδιαφέροντα για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας.

Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 04/06 ωθεί το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους στις 11/06 θα σας κάνει πιο τολμηρούς στις ερωτικές σας σχέσεις και είναι πιθανό να έχετε και ενδιαφέρουσες οικονομικές προσφορές. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 18/06 θέλει προσοχή στις επενδύσεις, συναισθηματικές και οικονομικές.

Σχετικά πιο ήρεμοι θα νιώθετε όταν ο Ήλιος προχωρήσει στον Καρκίνο στο θερινό Ηλιοστάσιο στις 21/6 και αισιόδοξοι για τις εξελίξεις που έρχονται. Στις 26/06 μπορεί να έρθουν ξαφνικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας. Στις 27/06 μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, να σας ανοίξει την όρεξη για ταξίδια και να σας δώσει μια εικόνα από το πώς θα θέλατε τη ζωή σας παρακάτω.

Τοξότης

Ο Ιούνιος υπόσχεται να είναι ένας ιδιαίτερα έντονος και περιπετειώδης μήνας, που θα ανοίξει τους ορίζοντες σας και θα σας δώσει μια πρώτη γεύση από το μέλλον. Αν έχετε να κάνετε συζητήσεις για επαγγελματικούς λόγους, οι πρώτες μέρες του Ιουνίου σας ευνοούν ιδιαίτερα. Στις 04/06, η Πανσέληνος στο ζώδιο σας σάς φέρνει ενώπιον των σημαντικών σας δεσμεύσεων, είτε σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Η Αφροδίτη προχωρά στις 05/06 στο ζώδιο του Λέοντα, φέρνοντας περισσότερη τύχη και εύνοια σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, νέων γνωριμιών, σχέσεων με ξένους και εξωτερικό. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 18/06 μπορεί να φέρει νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο στις 21/06 στο θερινό Ηλιοστάσιο θα ωθήσει την προσοχή σας σε οικονομικά θέματα και θέματα υγείας. Εκμεταλλευτείτε πλήρως τον Ιούνιο, καθώς είναι ο πιο τυχερός μήνας του καλοκαιριού για σας.

Αιγόκερως

Η ταλαιπωρία τελειώνει για εσάς από την αρχή κιόλας του Ιουνίου. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 04/06 μπορεί να δείξει κάποιο παρασκήνιο σε επαγγελματικά θέματα. Από την άλλη με αυτή την Πανσέληνο σας ανοίγει η όρεξη για καλοπέραση και διασκέδαση.

Για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο θα μπορούσε να προκύψει κι ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. Στις 05/06 η Αφροδίτη θα περάσει στον Λέοντα, επηρεάζοντας θετικά τα οικονομικά σας και τις βαθιές συναισθηματικές σας σχέσεις. Η Νέα Σελήνη στις 18/06 στους Διδύμους σας καλεί να εστιαστείτε στη φροντίδα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης.

Το θερινό Ηλιοστάσιο στις 21/06, θα σας κάνει πιο κοινωνικούς κι εξωστρεφείς. Στις 27/06 που μπορεί να σηματοδοτεί εξελίξεις σε μια σημαντική σχέση ή συνεργασία. Πιθανώς να γνωρίσετε ένα νέο άτομο που θα σας ενθουσιάσει αν είστε μόνοι-ες, ή να αποφασίσετε να πάτε τη σχέση σας παρακάτω.

Υδροχόος

Τον Ιούνιο θα δείτε πραγματικά όλα να κινούνται με πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς και να σημειώνετε πρόοδο. Στις 05/06 η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα για 4 ολόκληρους μήνες, επηρεάζοντας τις στενές σας προσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους ενεργοποιεί τον τομέα της διασκέδασης, της δημιουργίας, της χαράς, του έρωτα, των παιδιών.

Στο θερινό Ηλιοστάσιο στις 21/06 με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο, θα εντατικοποιήσετε τις προσπάθειες σας στον χώρο της δουλειάς ή θα ψαχτείτε σε νέες επαγγελματικές δραστηριότητες. Εκμεταλλευτείτε τον Ιούνιο. Είναι σίγουρα μήνας με υψηλές ταχύτητες και με πολλές ευκαιρίες προόδου.

Ιχθύες

Ο Ιούνιος είναι μήνας με πολύ απτές απαιτήσεις για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς ο Άρης και η Αφροδίτη θα βρίσκονται σε όλη τη διάρκεια του σε ένα πρακτικό κομμάτι του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, που αφορά στα επαγγελματικά και τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης.

Τα λόγια και η θεωρία δεν έχουν θέση στον Ιούνιο. Εδώ και τώρα θα θέλετε να ξέρετε ρεαλιστικά τι κάνετε και να αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες και δράση. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε κάποιες σημαντικές επαφές και διαπραγματεύσεις. Αποφύγετε τους πειραματισμούς σε θέματα ομορφιάς, υγείας, διατροφής, άσκησης, κλπ. Επίσης προσέξτε σχέσεις με συνεργάτες.

Η ερωτική σας ζωή θα έχει ενδιαφέρον, μολονότι ο Ιούνιος δεν συγκαταλέγεται στους μήνες που είναι ιδιαίτερα απλόχερος σε αυτό τον τομέα. Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου θα σας εμπνεύσει και θα σας προσκαλέσει να βάλετε περισσότερο πάθος στη ζωή σας και να κάνετε δραστηριότητες που σας δίνουν χαρά.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *