18/03/2024 3:39 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ερωτοσπηλιά: Η αγαπημένη παραλία στο Πόρτο Ράφτη με τα καταγάλανα νερά

Ένας φυσικός θησαυρός, ααγαπημένος προορισμός των ερωτευμένων ζευγαριών


Η Αττική είναι γεμάτη με παραλίες, οι οποίες κρύβουν εκπλήξεις. Λίγες όμως είναι τόσο αγαπημένες για να πηγαίνει κάποιος φανατικά εκεί. Ο λόγος για την πανέμορφη και δημοφιλή παραλία Ερωτοσπηλιά, η οποία βρίσκεται μόλις 36 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, ένα χιλιόμετρο μακριά από το Πόρτο Ράφτη.

Η Ερωτοσπηλιά είναι τόσο δημοφιλής που τα Σαββατοκύριακα είναι σχεδόν απροσπέλαστη γι’αυτό και είναι προτιμότερο να την επισκεφτεί κάποιος στην αρχή του καλοκαιριού ή το φθινόπωρο.

Το σίγουρο είναι ότι θα ενθουσιαστείς από τα καθαρά νερά και την ομορφιά του τοπίου, ένας φυσικός θησαυρός, με χαρακτηριστικό τον βράχο που βρίσκεται στην παραλία και αποτελούσε ανέκαθεν αγαπημένο προορισμό των ερωτευμένων ζευγαριών – εξ’ ου και το όνομα της παραλίας.

Ο μικρός αυτός κόλπος είναι καλά προφυλαγμένος από τα μελτέμια, έχει άμμο, σκιά από τα δέντρα που βρίσκονται στις άκρες του, σπηλιές και γαλάζια νερά. Διαθέτει ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Οι κρυμμένοι θησαυροί της Ελλάδας είναι πολλοί και ο καθένας έχει τη δική του, ξεχωριστή ομορφιά. Και το καλοκαίρι όσοι μένουν στην Αθήνα τους αναζητούν, επιδιώκοντας να βρουν ειδυλλιακά μέρη. Εσύ ακόμα δεν έχεις επισκεφτεί την Ερωτοσπηλιά; Μάλλον ήρθε η ώρα.

Πηγή βίντεο: VASILIS VAVILIS

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *