24/04/2024 8:21 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αρτέμιδα: Διαρρήκτες μεταμεσονύχτια άνοιγαν αυτοκίνητα στην Αμφιτρίτης!!!

Τους πήρε χαμπάρι η γειτονιά, τους "φωτογράφισε" και ειδοποίησαν την αστυνομία


Διαρρήκτες βγήκαν… παγανιά χθες στις δύο μετά τα μεσάνυχτα στην Αρτέμιδα, κι άνοιγαν αυτοκίνητα. Ευτυχώς για κακή τους τύχη, τους δράστες -δύο ήταν– τους πήραν χαμπάρι οι κάτοικοι στην γειτονιά και τους “φωτογράφισαν”, αναγκάζοντάς τους να φύγουν άρον άρον. Ειδοποιήθηκε άμεσα και η αστυνομία, ώστε να τους πάρει στο κυνήγι.

Το περιστατικό “κατέγραψε” μία κάτοικος της περιοχής, η οποία μάλιστα ανέβασε σχετικό κείμενο στο fb, όπου περιέγραφε όλες τις κινήσεις τους και προέτρεπε τον κόσμο να βγεί και να τους δει. Όπως μάλιστα μαρτυρά τους είδαν και άλλοι στην γειτονιά και βγήκαν από τα σπίτια τους για να προστατέψουν την περιουσία τους, παρά το προχωρημένο της ώρας.

Καλό είναι λοιπόν να έχουμε όλοι τα μάτια μας ανοιχτά κι όταν παρατηρούμε ύποπτες κινήσεις να ενημερώνουμε άμεσα την αστυνομία. Διαβάστε όλη την περιγραφή της κατοίκου:

“Κυκλοφορούν 2 τύποι τώρα πριν μισή ώρα,. ώρα 2 το πρωί όλο το σκηνικό, στην Αμφιτρίτης (κέντρο) στην Λούτσα (Αρτέμιδα) πού προσπαθούν να κλέψουν αυτοκίνητα, ανοίγουν τις πόρτες, καθόμουν στο μπαλκόνι και τους είδα, το κατάλαβαν και κρυφτηκαν αλλά τους πήραν χαμπάρι και άλλοι στην γειτονιά και βγήκαν. Έχουν φωτογραφηθεί από τους άλλους φορούν άσπρο και μαύρο φούτερ και ο ένας το έβγαλε.

Κυκλοφορούσε και χωρίς, εκείνος με το άσπρο, προσοχή, ξέρω είναι αργά αλλά προσοχή, δεν υπάρχει αστυνομία πουθενά για αυτό συμβαίνουν αυτά, δεν θά πω κάτι άλλο καλό ξημέρωμα σε όλους!

Αααα.. Και καλέσαμε την αστυνομία δεν ήρθαν έως τώρα.. Αν σας λείπει το αυτοκίνητο σας.. ο πίσω ή ο μπροστά σάς θα έχει δακτυλικά αποτύπωματα μιας και ήταν πολύ έξυπνοι, δεν πρόσεξαν να φορέσουν γάντια .. έχουν στρίψει προς Υπαπαντής!”.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *