29/03/2024 5:10 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στοίχημα: Το σηκώνει στην Πράγα η Φιορεντίνα

Δείτε τα προγνωστικά μας για το σημερινό κουπόνι

Στην Πράγα στρέφονται απόψε τα βλέμματα, όπου στις 22:00 διεξάγεται ο μεγάλος τελικός του Κόνφερενς Λιγκ, Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ. Φυσικά το κουπόνι στοιχήματος είναι πλούσιο σήμερα Τετάρτη (07/06), με δράση σε Ισπανία και Τουρκία αλλά και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από τον μεγάλο τελικό, τον οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω.

Για πέμπτη φορά στην ιστορία της η Φιορεντίνα δίνει το παρών σε ευρωπαϊκό τελικό. Τερμάτισε στην 8η θέση της Σέριε Α, για να φτάσει στον μεγάλο τελικό του Κόνφερενς Λιγκ απέκλεισε δύσκολα τη Βασιλεία. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας της Σασουόλο, ήταν η δεύτερη σερί νίκη, παραμένει αήττητη στα 5/6 πιο πρόσφατα ματς για όλες τις διοργανώσεις.

Εντυπωσιακή πορεία στο Κόνφερενς Λιγκ καταγράφει φέτος η Γουέστ Χαμ, που παραμένει αήττητη στα 14 παιχνίδια στη διοργάνωση. Στην Πρέμιερ Λιγκ πάλεψε για την παραμονή της στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, τερμάτισε στη 14η θέση της βαθμολογίας. Η σημερινή είναι η τρίτη συμμετοχή σε ευρωπαϊκό τελικό για τη Γουέστ Χαμ:

Το 1965 επικράτησε της Μόναχο 1860 (2-0) κατακτώντας το Κύπελλο Κυπελλούχων, ενώ έντεκα χρόνια αργότερα ηττήθηκε σε αυτό από την Άντερλεχτ (4-2). Πρόκειται για δύο ομάδες που έφτασαν δίκαια στον τελικό, είναι ισοδύναμες, περιμένουμε το ματς να κριθεί στις λεπτομέρειες.

Η Φιορεντίνα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο σε Ιταλία και Ευρώπη, είχε την καλύτερη επίθεση στο Κόνφερενς Λιγκ, θα της δώσουμε τον πρώτο λόγο να σηκώσει την κούπα.

  • Επιλογή το Κατάκτηση Φιορεντίνα σε απόδοση 1.95.

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος στο Betarades.gr!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *