17/04/2024 7:55 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στοίχημα: Συνδυαστική πρόταση στο 3.10 από το ΟΑΚΑ

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά για μπάσκετ και ποδόσφαιρο

Αμείωτο παραμένει και σήμερα Πέμπτη (08/06) το στοιχηματικό ενδιαφέρον, με τις μάχες ανόδου σε πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να συνεχίζονται. Δράση έχουμε για ακόμη μια ημέρα σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα, ενώ απόψε στις 21:00 διεξάγεται ο δεύτερος τελικός της Basket League, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από το ντέρμπι “αιωνίων”.

Μην ξεχνάτε ότι καθημερινά μπορείτε να ενημερώνεστε μέσα από το Betarades.gr για όλες τις μεταγραφές των ελληνικών ομάδων, όπως για τις ΑΕΚ Μεταγραφές. Πάμε να αναλύσουμε τη σημερινή μας πρόταση.

Το πάλεψε μέχρι το τέλος στο ΣΕΦ, ωστόσο ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 73-70 από τον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό της Basket League. Έδειξε ότι είναι αποφασισμένος να παλέψει σκληρά και καλείται σήμερα να βγάλει αντίδραση, προκειμένου να ισοφαρίσει τη σειρά, σε μια «καυτή» ατμόσφαιρα, αφού το ΟΑΚΑ αναμένεται κατάμεστο σε ένα «αιώνιο» ντέρμπι.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έδειξε σημάδια κόπωσης στο πρώτο παιχνίδι, κατάφερε όμως να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε, ποντάρει και σήμερα στην εμπειρία και στην ποιότητα του για το 2-0 και ενώ αναμένεται να έχει κάποιες σημαντικές απουσίες.

  • Οι “ερυθρόλευκοι” είναι ποιοτικότεροι, περιμένουμε ότι θα το επιβεβαιώσουν και σήμερα στο ΟΑΚΑ και θα κρατήσουμε το συνδυαστικό 2 & Over 152,5 πόντοι σε απόδοση 3.10. 

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος στο Betarades.gr!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *