18/04/2024 3:36 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γλυκά Νερά! Ποιος ήταν ο «Ράμπο» ή «ταξιτζής» – Η σχέση του με τη δολοφονία Φιλόπουλου

Παλιός γνώριμος της ΕΛΑΣ, ο ένας από τους δύο άνδρες που έπεσε νεκρός από τη μαφιόζικη ενέδρα στον Κορυδαλλό.


Ο “Ράμπο” ή “ταξιτζής” είχε απασχολήσει τις αρχές το 2009, όταν είχε συλληφθεί ως εμπλεκόμενος στη δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Φιλόπουλου, στη λεωφόρο Λαυρίου, στα Γλυκά Νερά. Παλιός γνώριμος της ΕΛΑΣ, ήταν ο ένας από τους δύο άνδρες που έπεσε νεκρός από τη μαφιόζικη ενέδρα το βράδυ της Τετάρτης (7/6), στην οδό Σοφίας Βέμπο στον Κορυδαλλό.

Ο άνδρας ηλικίας περίπου 40 ετών, είχε απασχολήσει τις αρχές το 2009, όταν είχε συλληφθεί ως εμπλεκόμενος στη δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Φιλοπουλου σε οπαδικό «ραντεβού θανάτου», στη λεωφορο Λαυρίου στα Γλυκά Νερά. Παράλληλα είχε απασχολήσει και το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, λόγω επαφών που φερόταν να έχει με κυκλώματα ανθρώπων της νύχτας που εκβίαζε καταστηματάρχες σε Γλυφάδα, Χαϊδάρι και Κορυδαλλό.

Ο επονομαζόμενος «Ράμπο» ή «ταξιτζής», είχε εμπλακεί επίσης σε υπόθεση συμβολαίου θανάτου σε βάρος υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΛΑΣ για 250.000 ευρώ. Οι δράστες τον εκτέλεσαν, ενώ είχε σταθμευσει το πολυτελές όχημα του μπροστά από το σπίτι του. Ένα άτομο γάζωσε το ΙΧ αυτοκίνητο του με πολεμικό τυφέκιο Kalashnikov εν συνέχεια τον εκτέλεσαν από απόσταση αναπνοής.

Πώς έγινε η διπλή μαφιόζικη εκτέλεση

Ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην οδό Σοφίας Βέμπο στον Κορυδαλλό, όταν οι δράστες φαίνεται πως έφτασαν με ένα σκουρόχρωμο τζιπ στο σημείο, προσέγγισαν το όχημα μάρκα Mercedes των υποψηφίων θυμάτων τους, άνοιξαν την πόρτα του οδηγού και γάζωσαν με πολεμικό τυφέκιο Kalashnikov τον Β.Ρ., γνωστό και από υποθέσεις που σχετίζονται με οπαδική βία.

Ο δεύτερος, με τα αρχικά Χ.Μ., προσπάθησε να μπει σε ένα υπόγειο γκαράζ και να σωθεί, ωστόσο, οι δράστες τον ακολούθησαν και τον τραυμάτισαν κι αυτόν θανάσιμα.

Το σημείο ήταν γεμάτο από κάλυκες, ενώ έπευσαν συγγενείς και φίλοι των θυμάτων. Το όχημα των δραστών, εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα να καίγεται στον Σκαραμαγκά.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *