23/04/2024 9:07 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νέα Μάκρη: «Άφησα την ανιψιά μου εδώ και έφαγε χώμα»

Συντετριμμένοι οι συγγενείς της 19χρονης εγκύου που έχασε τη ζωή της τόσο άδικα


Συντετριμμένοι είναι οι συγγενείς της άτυχης 19χρονης εγκύου στη Νέα Μάκρη. Η άτυχη κοπέλα που έχασε και το μωράκι που κυοφορούσε, ήταν στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της όταν αισθάνθηκε πόνους, και οι δικοί της πήραν το ΕΚΑΒ. Όπως καταγγέλουν όμως άργησε να έρθει με αποτέλεσμα να συμβεί το μοιραίο.

«Χάσαμε το παιδί μας να χάσουμε και το μυαλό μας; Πάμε τώρα στην Αλβανία να γίνει η κηδεία της. Άφησα την ανιψιά μου εδώ και έφαγε χώμα», είπε στο enikos.gr ο θείος της.

Η οικογένεια της 19χρονης θα προχωρήσει σε νομικές ενέργειες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. «Δεν ξέρει τι να πει, έχει τρελαθεί ο άντρας της. Δεν το πιστεύει πως έχασε έτσι την αγαπημένη του. Περιμένουμε να τελειώσει η κηδεία. Θα βάλουμε δικηγόρο μέχρι να τελειώσει η υπόθεση. Θα πάμε την υπόθεση μέχρι τέλους», ανέφερε στο enikos.gr ο θείος της 19χρονης εγκύου που έχασε τη ζωή της.

«Το Υπουργείο Υγείας διερευνά τις συνθήκες γύρω από τις μεταφορές ασθενών. Οι ευθύνες θα αποδοθούν μετά την ολοκλήρωση της σχετικής έρευνας. Παράλληλα, το Υπουργείο Υγείας αναμένει τα πορίσματα των ΕΔΕ από την 1η ΥΠΕ και το ΕΚΑΒ», ανέφερε χθες το υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωση του.

Του Μίλτου Σακελλάρη/enikos.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *