01/10/2023 6:10 μμ

Ραφήνα! Ούτε τηλεόραση δεν μπορεί να δει κανείς, με τον θόρυβο των αεροπλάνων

Ανα... δευτερόλεπτο πλέον πετάνε πάνω από τα κεφάλια μας - Αγανάκτησαν οι κάτοικοι


Η κατάσταση είναι ανυπόφορη. Τα αεροπλάνα πετάνε πάνω από την Ραφήνα με τέτοια συχνότητα και τόσο χαμηλά, λόγω του αεροδρομίου στα Σπάτα, που πλέον είναι πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο. Ούτε να παρακολουθήσει κανείς σπίτι του τηλεόραση δεν μπορεί. Εκτός κι αν έχει τον ήχο στο… τέρμα!

Δεν “απογειώθηκε” μόνο η επιβατική κίνηση στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” λόγω καλοκαιριού, “απογειώθηκαν” και τα νεύρα μας. Πολλές φορές πετούν ανα… δευτερόλεπτο πάνω από τα κεφάλια μας. Κι αυτό δεν είναι καθόλου υπερβολή. Η αγανάκτηση και η οργή πλέον από τους κατοίκους είναι ολοφάνερη.

Αυτό πάντως που συμβαίνει όλο τον χρόνο, αλλά καταλαβαίνετε πως τώρα το καλοκαίρι, γίνεται όλο και πιο έντονο,  απ΄ότι φαίνεται θα συνεχιστεί εσαεί. Κανείς δεν πρόκειται να δώσει λύση, ούτε καν που τους ενδιαφέρει. Ή τουλάχιστον αυτό γίνεται αντιληπτό. Θα αλλάξει κάτι, μόνο αν ο κόσμος ξεσηκωθεί.

Είχαν γίνει κάποιες προσπάθειες. για να είμαστε ειλικρινείς, αλλά ούτε καμιά βελτίωση βλέπω, ούτε διάθεση να το συνεχίσουν βλέπω. Συνεπώς, μπορεί τα νεύρα μας να έχουν γίνει τσατάλια και να χρειαστεί να πάμε στον γιατρό, αλλά “γιατρειά” μην περιμένετε.

Ή θα κλείσεις τα παντα για να μην ακούς την ηχορύπανση, αλλά θα σκας απο την ζέστη, ή θα τα χεις όλα ανοιχτά κι όταν πλησιάζει το αεροπλάνο, άνοιξε στο τέρμα την φωνή!!!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *