01/10/2023 5:21 μμ

Αυτές είναι οι πιο καθαρές παραλίες της Ανατολικής Αττικής – Δες τον χάρτη

H διεύθυνση Υδάτων της αποκεντρωμένης διοίκησης Αττικής εξέδωσε αναλυτικό χάρτη


Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής είναι επιφορτισμένη με την διαχείριση της ποιότητας των υδάτων κολύμβησης, τις μεθόδους και τις διαδικασίες που αφορούν στην παρακολούθηση της ποιότητας του νερού και την παροχή πληροφοριών προς το κοινό.

Η Παρακολούθηση Ακτών Κολύμβησης της ποιότητας των υδάτων κολύμβησης γίνεται κατά τη διάρκεια της κολυμβητικής περιόδου κάθε έτους σε καθορισμένες ακτές κολύμβησης και σε σημεία δειγματοληψίας ανάλογα κωδικοποιημένα, με σκοπό τη προστασία των υδάτων και της δημόσιας υγείας. Από το 2016 οι ακτές παρακολουθούνται από την Διεύθυνση Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής μέσω συγχρηματοδοτούμενων έργων.

Στη διάθεση του κοινού υπάρχει ο διαδικτυακός και διαδραστικός χάρτης (σε συνεργασία με το ΥΠΕΝ) όπου φαίνονται κάθε μήνα τα αποτελέσματα των μετρήσεων που γίνονται σε όλες τις ακτές της Αττικής.

Δείτε παρακάτω τον χάρτη

Ο παρακάτω χάρτης λειτουργεί όπως ακριβώς και οι χάρτες πλοήγησης. Μπορείτε να εστιάσετε στην περιοχή που σας ενδιαφέρει και στη συνέχεια θα δείτε «ετικέτες» με κάθε παραλία. Αν πατήσετε πάνω σε μια ετικέτα θα σας βγάλει όλες τις πληροφορίες για την εν λόγω παραλία. Αν πατήσετε το link «Περισσότερες πληροφορίες» θα δείτε τα αποτελέσματα των αναλύσεων.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *