22/09/2023 11:53 μμ

Κωνσταντίνος Μώρος: Ο Πρόεδρος του Δ.Σ υποψήφιος με τον Βαγγ. Μπουρνούς

Με όραμα για μια Ραφήνα και ένα Πικέρμι όπως τις ονειρεύονται οι πολίτες της


Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνούς, θα είναι εκ νέου ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Μώρος.

Ο Κωνσταντίνος Μώρος έχοντας κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό των συναδέλφων του έχει εκλεγεί Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου τρεις φορές από το 2017 μέχρι σήμερα με πρωταρχικό μέλημα την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου βασιζόμενος στους κανόνες που το διέπουν.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου με ειδικότητα στη Μαιευτική Γυναικολογία. Ως Χειρουργός- Μαιευτήρ Γυναικολόγος εξασκεί το επάγγελμά του τα τελευταία 30 χρόνια σε δύο επαγγελματικούς χώρους που εδρεύουνστη Ραφήνακαι τους Αγίους Αναργύρους.Συνεργάζεται με τις Μαιευτικές Κλινικές «ΡΕΑ», «ΜΗΤΕΡΑ»και «ΛΗΤΩ», ενώ υπήρξε υπεύθυνος του Χειρουργικού Τομέα και των Εφημερευόντων ιατρών του Μαιευτηρίου «ΡΕΑ».

Στα πλαίσια της επαγγελματικής του πορείας έχει συμμετάσχει σε συνέδρια της Ελλάδας και του εξωτερικού προεδρεύοντας ή παρουσιάζοντας επιστημονικές εργασίες σε όλο το φάσμα της ειδικότητάς του.

Ο Κωνσταντίνος Μώρος που κατοικεί στη Ραφήνα με την σύζυγο και τις δύο κόρες του συμμετέχει ενεργά τα τελευταία 6 χρόνια στα κοινά του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου και ζητά την στήριξη των πολιτών στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές με όραμα την ολοκλήρωση των έργων βελτίωσης του τόπου μας για μια Ραφήνα και ένα Πικέρμι όπως την ονειρεύονται οι πολίτες της.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *