18/07/2024 1:41 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραφήνα-Πικέρμι! Χαμός με τα δρομολόγια – Πλήρης ασυνεννοησία μεταξύ ΚΤΕΛ και ΟΑΣΑ

Νέα ταλαιπωρία για τους επιβάτες - Χάλασε το λεωφορείο στο Ντράφι και...


Η κατάσταση με τα λεωφορεία που εξυπηρετούν τους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής είναι εξαιρετικά ανησυχητική, όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές. Εξαίρεση δεν αποτελεί και το μπάχαλο που συμβαίνει στα δρομολόγια για Ραφήνα και Πικέρμι.

Οι καθυστερήσεις στα ωράρια δρομολογίων, καθώς και τα τακτικά προβλήματα στα λεωφορεία, αποτελούν καθημερινή πραγματικότητα.

Ωστόσο, ένα ακόμη ανησυχητικό στοιχείο που αναφέρεται από έναν κάτοικο της περιοχής είναι η ανεπαρκής συνεργασία μεταξύ των ΚΤΕΛ και του ΟΑΣΑ.

Συγκεκριμένα, σε μια περίπτωση που συνέβη νωρίς το μεσημέρι, το λεωφορείο 314 βρέθηκε εκτός λειτουργίας στο Ντράφι, ενώ κατευθυνόταν προς τη Ραφήνα. Παρά την κατάσταση αυτή, ο ΟΑΣΑ δεν ανταποκρίθηκε στην περίσταση και δεν απέστειλε άλλο όχημα για να μεταφέρει τους επιβάτες, συμπεριλαμβανομένου ενός μαθητή, ο οποίος είναι ανηψιός του κατοίκου της περιοχής, που κάνει την καταγγελία.

Κατά την επικοινωνία που πραγματοποιήθηκε με τον ΟΑΣΑ, η απάντηση ήταν ότι το ΚΤΕΛ είναι υπεύθυνο για τις δρομολογημένες γραμμές. Από την πλευρά των ΚΤΕΛ, αναφέρθηκε ότι ο ΟΑΣΑ είναι υπεύθυνος για τον συντονισμό των γραμμών.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *