01/10/2023 5:40 μμ

Μπουρνούς – Χριστόπουλος έδωσαν τα χέρια!!! (φωτό)

"Η συνεργασία την επόμενη ημέρα των εκλογών είναι απαραίτητη"


Ιστορικό γεγονός που πρέπει να καταγραφεί στα… πρακτικά! Πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί η χειραψία του Βαγγέλη Μπουρνούς με τον Γιώργο Χριστόπουλο σήμερα το πρωί στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας, παρουσία κόσμου και τοπικού ΜΜΕ!

Το στιγμιότυπο κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Irafina.gr, κατά την διάρκεια της προγραμματισμένης επίσκεψης του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά.

Ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς έδωσε τα χέρια με τον πρ. Δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου και υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Γιώργο Χριστόπουλο, κατά την διάρκεια συζήτησης που είχαν σε ένα αυτοδιοικητικό πηγαδάκι παρουσία του κ. Χαρδαλιά και του Αντιδημάρχου Σπύρου Κάρλου.

Όπως αναφέρθηκε, άσχετα με όσα έχουν γίνει στο παρελθόν, η συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων την επόμενη ημέρα μετά από τις εκλογές είναι απαραίτητη.

Σε αυτό συμφώνησε και ο κ. Χαρδαλιάς, ενώ το επόμενο φωτογραφικό στιγμιότυπο ήταν μαζί και την κα Δήμητρα Τσεβά και τον έτερο υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Πολυχρόνη Μπαϊρακτάρη.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *