17/07/2024 1:49 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κων. Δέδες: Η επένδυση στην υγεία είναι επένδυση στο μέλλον μας και στην ποιότητα ζωής μας

"Δεσμεύομαι πως θα κάνω τα μέγιστα ως εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για την εξασφάλιση της υγείας όλων των πολιτών της Αττικής"


Η υγεία αποτελεί ένα από τα πιο πολύτιμα αγαθά της ζωής μας, και η εξασφάλισή της αποτελεί προτεραιότητα για κάθε κοινότητα. Η Περιφέρεια Αττικής, ως μεγάλη αστική περιοχή, έχει το καθήκον να επενδύσει στην υγεία των πολιτών της. Είμαστε αποφασισμένοι αυτό να το πράξουμε με μια δέσμη παρεμβάσεων προς την κατεύθυνση της υγείας των πολιτών της Αττικής.

Θα προχωρήσουμε σε συγκεκριμένες και πολύ στοχευμένες παρεμβάσεις ξεκινώντας από την ενίσχυση των δημόσιων δομών υγείας. Η ενίσχυση των δημόσιων νοσοκομείων και υγειονομικών κέντρων με σύγχρονο εξοπλισμό είναι αναγκαία για την παροχή υψηλής ποιότητας υγειονομικής περίθαλψης. Η επένδυση σε τεχνολογία και εγκαταστάσεις θα επιτρέψει την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των υγειονομικών προκλήσεων.

Μαζί με αυτά θα προχωρήσουμε στην ουσιαστική ενίσχυση του ΕΚΑΒ.

Το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) είναι η πρώτη γραμμή έκτακτης ανάγκης στην υγειονομική φροντίδα. Η προμήθεια των 52 ασθενοφόρων, των 8 κινητών μονάδων και των μοτοσυκλετών θα ενισχύσει την ικανότητά του να ανταποκρίνεται άμεσα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που δημιουργούνται.

Ακόμα και η παροχή υπηρεσιών υποστήριξης για την ενεργή και υγιή ζωή είναι ουσιώδης. Το πρόγραμμα πρέπει να περιλαμβάνει υγιεινή διατροφή, άθληση και ψυχολογική υποστήριξη. Βελτίωση της Προσβασιμότητας Η προσβασιμότητα στις υπηρεσίες υγείας πρέπει να βελτιωθεί. Αυτό περιλαμβάνει βελτίωση των δημόσιων μεταφορών, περισσότερα πεζοδρόμια και κύκλοι, καθώς και προσιτά υγειονομικά κέντρα σε περιφερειακές περιοχές.

Η ενίσχυση της δημόσιας υγείας αποτελεί θεμελιώδη απαίτηση για μια υγιή και ευημερούσα κοινότητα.

Οι παρεμβάσεις που προτείνονται από την παράταξη «ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ» είναι βήματα προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της υγείας και της ευημερίας των πολιτών της Περιφέρειας Αττικής. Η επένδυση στην υγεία είναι επένδυση στο μέλλον μας και στην ποιότητα ζωής μας.

Δεσμεύομαι πως θα κάνω τα μέγιστα ως εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για την εξασφάλιση της υγείας όλων των πολιτών της Αττικής.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Αντωνίου Δέδες
Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Μέλος ΔΣΑ
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την Παράταξη του Νίκου Χαρδαλιά «ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *