18/07/2024 11:31 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κορωπίου στον εορτασμό της Αναλήψεως του Κυρίου

Παρουσίασαν χορούς από τα Δωδεκάνησα, την Ήπειρο και την Κάρυστο τιμώντας και την αρβανίτικη παράδοση


Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κορωπίου συμμετείχε στα δρώμενα του Δήμου Κρωπίας, ανήμερα της Αναλήψεως Του Κυρίου, παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς.

Πιο συγκεκριμένα τα παιδικά τμήματα του Συλλόγου Ηπειρωτών, υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου Κας Άννας Μαρούλη, παρουσίασαν χορούς από τα Δωδεκάνησα, την Ήπειρο και την Κάρυστο τιμώντας και την αρβανίτικη παράδοση.

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κορωπίου αποτελεί έναν ενεργό σύλλογο με ανοδική πορεία. Αριθμεί αρκετά μέλη από όλη την Ελλάδα και έχει ως στόχο την μεταλαμπάδευση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, την προσφορά, την αλληλεγγύη και την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας διοργανώνοντας διάφορες δράσεις.

Τα παιδικά τμήματα αποτελούνται από παιδιά 4 ετών έως και την ηλικία της εφηβείας και διδάσκονται χορούς από όλη την Ελλάδα,δωρεάν. Επίσης συμμετέχουν και σε δράσεις ενημέρωσης και αλληλεγγύης. Γνωρίζοντας ότι το μέλλον της κοινωνίας μας είναι τα παιδιά μας, δίνουμε προτεραιότητα στα παιδικά μας τμήματα.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του συλλόγου μας και την χοροδιδάσκαλο τους Άννα Μαρούλη, για την άρτια παρουσία τους στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο 1Ο Γυμνάσιο Κορωπίου.

Θερμές ευχαριστίες στους γονείς για την στήριξη που παρέχουν στις δράσεις του Συλλόγου μας. Τα καλύτερα για τα παιδικά μας τμήματα είναι μπροστά!

Συγχαρητήρια και σε όλους τους υπόλοιπους συλλόγους για την παρουσία τους στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

Το Δ.Σ.Του Συλλόγου Ηπειρωτών Κορωπίου

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *