17/07/2024 5:52 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ανδρ. Βασιλόπουλος: “Ανίκανη η Τσεβά, παρακολουθεί απαθής τις εξελίξεις για το master plan”

"Τώρα «ξέχασε» ακόμα και να βάλει το θέμα για γνωμοδότηση στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου της Πέμπτης"


Ανίκανη πλέον να αντίδραση σε οτιδήποτε η Δήμαρχος κ. Τσεβά, παρακολουθεί απαθής τις εξελίξεις. Δήθεν και στο ενδιαφέρον της να μην καταστραφεί ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου από το τερατώδες master plan, ροκανίζει το χρόνο.

Μετά με τη μέθοδο «κάνω το χαζό για να μη δεχθώ καμία πρόταση», ούτε καν την διαπαραξιακή συνεργασία που για πρώτη φορά μας ένωσε όλους, τώρα «ξέχασε» ακόμα και να βάλει το θέμα για γνωμοδότηση στην συνεδρίαση τουΔημοτικού Συμβούλιου της Πέμπτης, 11.07.2024. Τελικά με δικαιολογίες, κάτω από τις πιέσεις όλων μας, θα δρομολογήσει να το φέρει ως κατεπείγον, παρά τους τόσους μήνες που το συζητάμε, εκτός εάν δεν θελήσει να κάνει ούτε αυτό.

Καλώ την πλειοψηφούσα παράταξη να κατανοήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης που η Δήμαρχος έχει οδηγήσει τον Δήμο σε μια σειρά κρίσιμων ζητημάτων και να προβεί έγκαιρα στις απαιτούμενες παρεμβάσεις ώστε να υπάρχει μια δημοτική αρχή που να ανταποκρίνεται επαρκώς στις ανάγκες των δημοτών.

Ανδρέας Βασιλόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου και Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης, Πρεσβευτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Περιβάλλον

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *