19/04/2024 8:46 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κατεβάζει και δεύτερη ομάδα στη Γ΄ ΕΠΣΑΝΑ ο Θησέας Ν. Μάκρης

Προπονητής αναλαμβάνει ο Θοδωρής Βιάδης που έχει περάσει από πολλές ομάδες


Το πήραν απόφαση στην ομάδα της Αγίας Μαρίνας, κι έτσι έφτιαξαν μια δεύτερη ομάδα, η οποία θα συμμετέχει στην 3η κατηγορία και σκοπό θα έχει η ανάδειξη νέων ταλέντων αλλά και η αξιοποίησή τους.

Συγκεκριμένα το δελτίου αναφέρει…

Υστερα από διετή σκέψη παρακολουθώντας την εξέλιξη των αθλητών μας προς την ανδρική μας ομάδα και με αφορμή τη φετινή πορεία της Κ18 ως το τελικό του πρωταθλήματος ανακοινώνουμε την δημιουργία αναπτυξιακής ομάδας που θα συμμετέχει στην ΓΕΠΣΑΝΑ με αποκλειστικο σκοπο την ανάδειξη και βελτίωση των νεαρών αθλητών. Παίζοντας στη Β΄ ομάδα θα μπορούν να ενταχθούν στην Α΄ πιο έτοιμοι και πιο δυνατοί.

Η λειτουργία της ομάδας ως προς τις παροχές στους αθλητές της δε θα διαφέρει από αυτή της Α θα είναι μια μικρογραφία της.

Η επιλογή προπονητή γι αυτό το εγχείρημα ήταν πολύ σημαντική και πιστεύουμε ότι κάναμε τη καλύτερη δυνατή, ο Θοδωρής Βιαδης θα βρεθεί στο τιμόνι της , ένας προπονητής με πολλές παραστάσεις και κατακτήσεις στα τμήματα υποδομής (6 κατακτήσεις πρωταθλημάτων ΕΠΣΑΝΑ) κάτοχος διπλώματος uefa B και πέρυσι ήταν προπονητής στην Ανδρική ομάδα του ΑΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ με πολυετή παρουσία στη Θύελλα Ραφήνας.

Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής ομάδας η Κ18 θα αγωνιστεί με αθλητές 2006 γεν. οι οποίοι και αυτοί φέτος ήταν στις 4 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες τους.

Ευχόμαστε καλή αρχή στην νεα αναπτυξιακή ομάδα μας με υγεία και στον Θοδωρή καλή αρχή και καλή επιτυχία την νεα χρονιά.

Διαβάστε ακόμα:

Βαρύ το πένθος για την “βασίλισσα των χαλιών”

Λαχτάρα στον… αέρα για τον Κώστα Καραμανλή! Κεραυνός χτύπησε το αεροπλάνο

Αυτά δηλώνουν οι δήμαρχοι και οι βουλευτές της Ανατολικής Αττικής

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *